Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Πειραγμένο» το πορτρέτο του βασιλιά Φρέντερικ με τη βασίλισσα Μαίρη;

«Πειραγμένο» το πορτρέτο του βασιλιά Φρέντερικ με τη βασίλισσα Μαίρη;

Μετά το σκάνδαλο με την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, αρκετοί υποστηρίζουν πως έχει γίνει photoshop στο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Φρέντερικ της Δανίας με τη βασίλισσα Μαίρη.

Μετά το σκάνδαλο με την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, έχει μπει στο μικροσκόπιο το πορτρέτο του βασιλιά Φρέντερικ και της βασίλισσας Μαίρης της Δανίας.

Το λαμπερό ζευγάρι κατηγορείται πως έκανε photoshop στο πρώτο του επίσημο βασιλικό πορτρέτο μετά την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για την Ημέρα της Μητέρας.

Η επίσημη φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους της Δανίας δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, με τη βασίλισσα Μαίρη να στέκεται δίπλα στον βασιλιά Φρέντερικ.

Η βασίλισσα Μαίρη φορούσε ένα φόρεμα από βελούδο και δαντέλα σε βαθύ πράσινο χρώμα, με το στέμμα να φέρει ταιριαστά πράσινα σμαράγδια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επαίνεσαν την ομορφιά της φωτογραφίας, αλλά υπήρξαν και οι φωνές αμφισβήτησης, με ορισμένους να υποστηρίζουν πως το ζευγάρι τράβηξε χωριστά τα πορτρέτα του και ενώθηκαν μαζί με photoshop.

«Τόσο άκαμπτο και άβολο»

«Όμορφη φωτογραφία, αλλά άλλη μία ψηφιακά επεξεργασμένη βασιλική φωτογραφία» σχολίασε μια γυναίκα. «Έγινε χρήση photoshop; Θέλω να πω ότι φαίνεται να φωτογραφήθηκαν χωριστά και να ενώθηκαν μετά μαζί. Η Μαίρη φαίνεται εξαιρετική και ο Φρέντερικ μοιάζει σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι» σχολίασε άλλος χρήστης στα social media.

«Τόσο άκαμπτο και άβολο. Τεχνητή νοημοσύνη» σημείωσε άλλος χρήστης στα social media, με κάποιους να επισημαίνουν πως η τοποθέτηση του χεριού της βασίλισσας Μαρίας μπροστά από το χέρι του βασιλιά Φρέντερικ φαίνεται παράταιρη.

«Μοιάζει η βασίλισσα Μαρία να έχει τοποθετηθεί στη φωτογραφία του Φρέντερικ. Η θέση του χεριού είναι παρόμοια» σημείωσε άλλος χρήστης στα social media.

Το παλάτι επιβεβαίωσε πως η φωτογραφία είναι πραγματική και σημειώνει πως το επίσημο πορτρέτο του βασιλικού οίκου δεν έχει παραποιηθεί.

Το βασιλικό ζευγάρι της Δανίας

Το βασιλικό ζευγάρι της Δανίας

Sports in

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φατίχ Τερίμ με τους πράσινους να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024