Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κάγκελο» η Τζένη Μελιτά - Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη μονογαμία

«Κάγκελο» η Τζένη Μελιτά – Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη μονογαμία

Πάγωσε με την άποψη του συμπαρουσιαστή της για τη μονογαμία η Τζένη Μελιτά. Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το θέμα της μονογαμίας έθεσαν επί τάπητος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να αφήνει κόκκαλο την Τζένη Μελιτά.

ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατέθεσε την άποψή του η οποία αρχικά προκάλεσε έκπληξη στην Τζένη Μελιτά. Στη συνέχεια, όμως, ο παρουσιαστής εξήγησε τι ακριβώς εννοεί.

Ξέρω ότι δεν θα συμβεί αυτό το πράγμα, η μονογαμία

«Γνωρίζω ότι δεν θα γίνει, το βλέπω το μέλλον, το ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα συμβεί αυτό το πράγμα, η μονογαμία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν θα κάθομαι να συζητάω πράγματα τα οποία δεν με αφορούν. Η επαφή του δεύτερου μέλους της σχέσης εάν αποφασίσει ότι θέλει να βρεθεί με κάποιον άλλον άνθρωπο εμένα δεν με αφορά, δεν με κάλεσε. Για ποιο λόγο θα πρέπει να το συζητήσω κιόλας»; συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εθελοτυφλώ όταν λέω ότι πάω σε μία σχέση μονογαμική»

«Εθελοτυφλώ όταν λέω ότι πάω σε μία σχέση μονογαμική. Να γνωρίζουμε ότι αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει. Μπορεί ένας άνθρωπος ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να ποθεί και να θέλει τον σύντροφό του ή τη σύντροφό του με απόλυτη αφοσίωση, να μην θέλει τίποτε άλλο, να μην τον ελκύει τίποτε άλλο. Αυτό μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Αν αυτό εμένα μου συμβαίνει, δεν μπορώ να έχω την ιδέα ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει και στον άλλον.

Στη φύση τους τα όντα δεν είναι μονογαμικά. Μπορεί να σου συμβεί, δεν είναι ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό δεν είναι μία προϋπόθεση. Μην μπαίνουμε σε μία σχέση νομίζοντας ότι αυτό το πράγμα θα ισχύσει και γινόμαστε έξαλλοι όταν δεν ισχύει.

Κυρίως να είναι ειλικρινείς οι άνδρες και να μην πέφτουν από τα σύννεφα όταν η γυναίκα τους κάνει κάτι. Αυτό της πατριαρχίας ότι ο άντρας μπορεί και η γυναίκα δεν μπορεί… Αυτό είναι πολύ μεγάλο τραύμα για έναν άντρα και αυτό το τραύμα του άντρα είναι φυτεμένο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024