Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Είπε τέλος στη μονογαμία και το εννοεί- Το νέο πρόσωπο με το οποίο μοιράζει καυτά φιλιά

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Είπε τέλος στη μονογαμία και το εννοεί- Το νέο πρόσωπο με το οποίο μοιράζει καυτά φιλιά

Το μοντέλο δήλωσε πως θέλει να απολαύσει την ελευθερία της και... το κάνει και με το παραπάνω

Αν και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει με τον Dj Orazio.

Πρόκειται για τον άνδρα, με τον οποίο εθεάθη να φιλιέται στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο μήνα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

PREMIUM EXCLUSIVE: Emily Ratajkowski is Spotted Packing on the PDA With a DJ in New York City Moving on: Emily Ratajkowski passionately kissed a handsome mystery man during a romantic night out in New York City on Friday - three months after splitting from 'cheating' husband Sebastian Bear-McClard Hunk: The model, 31, looked happier than ever in the wake of her marital breakdown as she locked lips with the dashing grey-haired man, before the pair stared into one another's eyes and embraced

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, κάποια στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, αλλά και ένα βίντεο έδειχναν την Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε τρυφερές στιγμές με τον Πιτ Ντέιβιντσον, βάζοντας τέλος στο φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον 35χρονο γιο του μεγιστάνα του real estate, Giampiero Rispo.

Ο 29χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο συνελήφθησαν από τον φακό, στο διαμέρισμα της Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη και μάλιστα, βίντεο κατέγραψε το νέο ζευγάρι να ανταλλάσσει μία τρυφερή αγκαλιά.

Νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όμως το βράδυ της Τρίτης, δείχνουν τον Orazio να βρίσκεται στην είσοδο του διαμερίσματος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας έτσι πως, μάλλον, το φλερτ τους δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η βαρετή πλευρά της μονογαμίας

Βέβαια, η ερωτική σχέση που έχει μαζί του δεν αναιρεί αυτή με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αφού πρόσφατα το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να είναι μονογαμική.

Όπως είχε δηλώσει, βρίσκεται σε μια φάση εξερεύνησης του εαυτού της και θέλει να απολαύσει την ελευθερία της, βγαίνοντας με πολλά άτομα, τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες στο TikTok, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε πει πως: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους «καυτοί», αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024