Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
7 οικονομικά προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι celebrities

7 οικονομικά προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι celebrities

Το να αποκτήσετε το άψογο δέρμα διασημοτήτων δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία.

Πέρα από τη μεγάλη φήμη και τον λαμπερό τρόπο ζωής, ένα κοινό πράγμα που φαίνεται να έχουν όλες οι διασημότητες είναι το αψεγάδιαστο δέρμα.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι οι κερδοφόρες καριέρες τους δίνουν πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στις πιο σύγχρονες διαδικασίες περιποίησης της επιδερμίδας και στις καθημερινές επισκέψεις στο σπίτι από τους πιο ταλαντούχους και καταρτισμένους αισθητικούς και make up artist.

Το να αποκτήσετε άψογο δέρμα διασημοτήτων δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία.

Στην πραγματικότητα πολλές διασημότητες χρησιμοποιούν προϊόντα μακιγιάζ για το πρόσωπο ή τα χείλη τα οποία μπορείτε να βρείτε σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκαμε από το μολύβι χειλιών που χρησιμοποιεί η Χάλι Μπέρι για να δημιουργήσει τα διάσημα #strawberrylips της μέχρι το eyeliner που χρησιμοποιεί η Μάια Τζέιμα τα οποία κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ.

Αν και εσείς ψάχνετε να βρείτε προϊόντα ομορφιάς σε οικονομικές τιμές η NYX έχει πολλές εξαιρετικές επιλογές για κάθε βήμα της ρουτίνας του μακιγιάζ σας, από primer και concealer μέχρι μάσκαρα και κραγιόν για τα χείλη.

Το μοντέλο Κένταλ Τζένερ που λατρεύει τη βάση και τα ουδέτερα χείλη, φέρεται να είναι λάτρης αυτού του Concealer της L΄Oreal που καλύπτει όλες τις ατέλειες της επιδερμίδας, κηλίδες, μαύρους κύκλους, ανομοιογενή τόνο, ενώ παράλληλα φωτίζει την περιοχή των ματιών κοστίζει περίπου 11€.

Αν ασχολείστε με την περιποίηση του δέρματος, είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει για την Weleda Skin Food. Το καλτ προϊόν, που λατρεύεται από διασημότητες, beauty editors και makeup artists, ενυδατώνει, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα όσο κανένα άλλο

Η Ριάνα είναι μεγάλη θαυμάστρια, όπως και η Βικτόρια Μπέκαμ και πρόσφατα η Χάλι Μπέρι δήλωσε την αγάπη της για το προϊόν στο TikTok, όπου είπε ότι το εφαρμόζει στις περιοχές όπου στεγνώνει περισσότερο και όπου θέλει λίγη περισσότερη γυαλάδα και έμφαση κάτω από το μακιγιάζ. Αποκτήστε το με μόλις 11€.

Από τη Κλόι Καρντάσιαν έως και την Τρέισι Έλις Ρος αμέτρητα αστέρια λατρεύουν το ντεμακιγιάζ της Bioderma. Τόσο η Ντρου Μπάριμορ όσο και η Γκουίνεθ Πάλτροου το έχουν χαρακτηρίσει ως το καλύτερο ντεμακιγιάζ που κυκλοφορεί.

Φυσικά όλα τα προϊόντα μακιγιάζ θα τα βρείτε SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία για να διαλέξετε και εσείς το αγαπημένο προϊόν που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος.

Κάντε τις αγορές με έως και 60 άτοκες δόσεις και άμεση παράδοση στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Και το καλύτερο; Επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά από 60€ και πάνω με απευθείας επιστροφή 10€ με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024