Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μόνο σετ μακιγιάζ που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι

Το μόνο σετ μακιγιάζ που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι

Για το απόλυτο summet look

Το καλοκαίρι μπορεί λίγο να έχει αργήσει φέτος… αλλά είναι σίγουρο ότι όλες μας προτιμάμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ένα φυσικό μακιγιάζ που να αναδεικνύει το μαύρισμα μας και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας.

Επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, μπορούμε να κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει πιο εντυπωσιακό, σαν να έχουμε κάνει ώρες ηλιοθεραπεία και να έχουμε το απόλυτο summer makeup look.

Και πώς θα το πετύχετε αυτό;

Με τα προϊόντα της revolution beauty που θα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε όποια ταιριάζουν στη δική σας επιδερμίδα για να έχετε το τέλειο μακιγιάζ και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Διαλέξετε όποια προϊόντα θέλετε και επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA ώστε όλα σας τα προϊόντα να φτάσουν στην πόρτα σας άμεσα και σε μια μόνο αποστολή σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Για ακόμα πιο γρήγορο και εύκολο shopping κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή SHOPFLIX, ενώ κάντε εγγραφή στο newsletter του SHOPFLIX.gr και μπείτε στην κλήρωση για το απόλυτο δώρο του καλοκαιριού,  ένα SUP GlobalExpress 3m.

Στη revolution beauty θα βρείτε ό,τι ακριβώς ζητάτε για ένα φυσικό μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από σκιές και κραγιόν μέχρι serum και foundation.

Και αν θέλετε να τα έχετε όλα σε ένα αναζητήστε το Σετ Μακιγιάζ Revolution Beauty Totally Soph Kit

Αγοράστε την

Το σετ περιλαμβάνει παλέτα σκιών 12 αποχρώσεων, 3 lip gloss σε nude αποχρώσεις και 1 τριπλή παλέτα με contour, highlighter και ρουζ.

Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Μυστικά για summer look

Για να πετύχετε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ ξεχάστε τις παχύρευστες βάσεις και τα make up. Απλά επιλέξτε ένα λεπτόρρευστο προϊόν για όλο το πρόσωπο ή χρησιμοποιείστε τοπικά concealer.

Το must have φυσικά είναι το bronzer, σε οποιαδήποτε υφή. Είτε υγρό, είτε σε πούδρα είτε ακόμα creamy. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε όλο σας το πρόσωπο για να πετύχετε ένα πιο έντονο μαύρισμα.

Μία bronze σκιά με κρεμώδη υφή, είναι ιδανική για το άνω κινητό βλέφαρο που θα δώσει ουσιαστικά λάμψη και ιδιαίτερη υφή στο άνω κινητό βλέφαρο.

Για πιο εντυπωσιακό βλέμμα χρησιμοποιήστε ένα eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων και απογειώστε την εμφάνιση σας με μάσκαρα.

Για τα ζυγωματικά χρειάζεστε ένα ρουζ, σε ροδαλή απόχρωση, ώστε να δώσετε μια ζωηρή όψη στο πρόσωπό σας. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδα σας πείτε ναι σε κοραλένιο ρουζ στο κέντρο των μήλων.

Οσο για τα χείλη, δώστε λάμψη και διακριτικό χρώμα. Επιλέξτε ένα κραγιόν σε φυσικούς τόνους που είναι μία εξαιρετική επιλογή, καθώς επίσης και lip balm με χρώμα, για να κάνουν τα χείλη μας να δείχνουν ενυδατωμένα, λαμπερά και εμπλουτισμένα με μια διακριτική απόχρωση.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024