Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα body mist που θα σας κάνουν να μυρίζετε καλοκαίρι

Τα καλύτερα body mist που θα σας κάνουν να μυρίζετε καλοκαίρι

Επειδή το αίσθημα φρεσκάδας είναι κομβικής σημασίας το καλοκαίρι, έχει φτάσει η στιγμή να βρείτε το body mist που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα και τις ανάγκες σας.

Το καλοκαίρι, ακόμα κι αν δεν φαίνεται, είναι προ των πυλών και οι απότομες αλλαγές του καιρού, μας χαρίζουν ακόμα μερικές μέρες για να προλάβουμε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα body και hair mist. Επιλέγοντας το κατάλληλο όχι μόνο θα μυρίζετε θεσπέσια ανά πάσα στιγμή της (ζεστής) ημέρας αλλά θα απολαμβάνετε και το απόλυτο αίσθημα δροσιάς και φρεσκάδας, που μας ανανεώνει, τονώνοντας την καλή μας διάθεση.

Αντί για eau de parfum μπορείτε να επιλέξετε σαγηνευτικά καλοκαιρινά body mist με χαρακτηριστικά αρώματα από τροπικά φρούτα και χαλαρωτικά άνθη.

Θα βρείτε τα καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε body mists ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις. Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την ολοκαίνουργια εφαρμογή του SHOPFLIX.

Οι top καλοκαιρινές νότες για body mist

Τροπικά φρούτα όπως η καρύδα, δροσερά εσπεριδοειδή αλλά και τροπικά άνθη όπως το ylang-ylang είναι must για την περίοδο του καλοκαιριού. Διαφορετικά μπορείτε να κινηθείτε σε πιο απλές επιλογές όπως το κλασικό γλυκό σύκο ή σε νότες της θάλασσας, που αποδίδουν την ανάλαφρη θηλυκή και γλυκιά καλοκαιρινή αίσθηση.

Για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο το body mist σας δοκιμάστε να επιλέξετε ένα που να συνδυάζει δραστικά συστατικά όπως, το εκχύλισμα αγγουριού, η μέντα, το τσάι ή το χαμομήλι για να σας κρατούν δροσερούς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πώς τα χρησιμοποιούμε;

Επιλέξτε ενυδατικές συνθέσεις body mist που δεν θα αποπνέουν απλώς το αγαπημένο σας καλοκαιρινό άρωμα, αλλά θα συμβάλλουν στην ενυδάτωση και την θρέψη της επιδερμίδας.

Αυτές οι συνθέσεις είναι η ιδανική επιλογή μιας και καταφέρνετε τρεις «στόχους» σε έναν. Αρκούν μερικές σταγόνες για να αρωματίσετε το σώμα σας, να κλειδώσετε την υγρασία της επιδερμίδας μετά το ντουζ ή την εφαρμογή της ενυδατικής σας λοσιόν και να αισθάνεστε φρεσκάδα όλη την ημέρα.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το αποσμητικό. Ο συνδυασμός τους μετά το μπάνιο ή το ντους είναι η καλύτερη μέθοδος για να καλύψετε τυχόν ιδρώτα ή κακοσμία. Το αρωματικό τους προφίλ είναι πιο πολύπλοκο και πιο ενδιαφέρον από τα κλασικά αποσμητικά και διαφοροποιούνται αρκετά από τις κλασικές νότες, όπως το ταλκ, η αλόη ή το βαμβάκι.

Τα hair mists είναι εξίσου καλές και αποτελεσματικές επιλογές εάν θέλετε να αρωματίσετε και τα μαλλιά σας για να μυρίζουν υπέροχα σε κάθε θρόισμα του ανέμου.

Φυσικά body και hair mists φοριούνται από άνδρες και γυναίκες ενώ μπορείτε να ψεκάσετε και τα ρούχα σας για να κρατήσετε το άρωμά τους για περισσότερο, αρκεί να το κάνετε από απόσταση για να μην δημιουργηθούν λεκέδες.

Για μια πιο εξειδικευμένη περιποίηση και αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο face mist, σχεδιασμένο με ειδικές συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.

Μερικά από τα αγαπημένα μας, περιλαμβάνουν:

Mist Intermed Luxurious Suncare Hydrating Antioxidant για Ενυδάτωση

Αναζωογονητικό Spray-mist που προσφέρει ενυδάτωση χάρη στο συνδυασμό προβιταμίνης Β5, υαλουρονικού και των συστατικών που προσομοιάζουν το Φυσικό Eνυδατικό Παράγοντα του δέρματος (NMF).

Σε κάθε εφαρμογή του χαρίζει αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης στην ξηρή & ταλαιπωρημένη επιδερμίδα χάρη στο εκχύλισμα αγγουριού και καταπραΰνει χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού.

Ταυτόχρονα προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, χάρη στην αντιοξειδωτική δράση του εκχυλίσματος σταφυλιού.

Hair & Body Mist Messinian Spa Shimmering Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος

Χρυσαφένιο, αισθησιακό, πολυτελές. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιγράφουν το Messinian Spa Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος hair & body mist.

Διαθέτει ένα ουράνιο γλυκό άρωμα, που θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας, ένα χρυσαφένιο παράγοντα που θα κάνει το δέρμα σας και τα μαλλιά σας να λάμπουν και, επίσης, μια ενυδατική σύνθεση από βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη (pro-B5).

Περιέχει αλκοόλ φυσικής προέλευσης. Χωρίς Parabens.

Face Mist W7 Dew Over Hydrating

Το Face Mist W7 Dew Over Hydrating πρόκειται για ένα δροσιστικό mist γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Η απαλή φόρμουλα περιέχει υαλουρονικό οξύ, καρπούζι και εκχυλίσματα φρούτων, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος και είναι ιδανικό για το πρόσωπο και το δέρμα και έχει ένα απαλό άρωμα καρπουζιού.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024