Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουζίνα ή κουζινάκι; Τι θα σε βολέψει περισσότερο για το εξοχικό

Κουζίνα ή κουζινάκι; Τι θα σε βολέψει περισσότερο για το εξοχικό

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σπιτικό φαγητό. Με τις προηγμένες κουζίνες όχι μόνο θα μαγειρεύετε πιο γρήγορα αλλά θα ανακαλύψετε και νέους τρόπους ψησίματος.

Εάν λοιπόν τώρα εξοπλίζετε το νέο σας εξοχικό σπίτι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε μια κουζίνα ή ένα φουρνάκι και να πάρετε το έλεγχο του μαγειρέματος στα χέρια σας.

Ανάλογα με το χώρο του εξοχικού σας σπιτιού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ηλεκτρική κουζίνα που θα αναβαθμίσει την εμπειρία μαγειρέματος στο σπίτι σου κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη ή σε ένα ηλεκτρικό φουρνάκι που θα σας επιτρέπει να μαγειρεύετε και να επιτυγχάνετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Και όλα αυτά θα τα βρείτε σε συμφέρουσες τιμές και σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και το χώρο του εξοχικού σας και θα το παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Με την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX οι αγορές γίνονται ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες.

Κουζίνα ή φουρνάκι

Σας προβληματίζει τι συσκευή κουζίνας να επιλέξετε για το εξοχικό σας σπίτι;  Η βασικότερη διάκριση στα είδη της κουζίνας αφορά τη θέση στην οποία θα τοποθετηθεί. Αν δεν διαθέτετε τον απαιτούμενο χώρο προτιμήστε ένα φουρνάκι με εστίες.

Μπορεί να είναι μικρότερα σε μέγεθος από τις ηλεκτρικές κουζίνες, αλλά είναι ιδιαίτερα πρακτικά και σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Στα συν τους ότι μπορείτε να τα τοποθετήσετε παντού ακόμα και έξω στον κήπο σας για να προετοιμάσετε τα γεύματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μια καλή επιλογή είναι το Ηλεκτρικό Φουρνάκι First Austria που διαθέτει δύο εστίες μαγειρέματος, αλλά και λειτουργία ψησίματος σε σούβλα.

Αγοράστε το

Το συγκεκριμένο φουρνάκι σας επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία μαγειρέματος και ψησίματος.

Ο φούρνος της Adler, σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσετε υγιεινά γεύματα, για όλη την οικογένεια. Λειτουργεί με ζεστό αέρα, δεν χρειάζεται καθόλου λάδι, μιας και ψήνει περιμετρικά και σωστά το φαγητό. Το περιστρεφόμενο καλάθι τηγανίσματος διευκολύνει την προετοιμασία μικρότερων προϊόντων: πατατάκια, γαρίδες, λαχανικά.

Αγοράστε το

Η χωρητικότητα του φούρνου φτάνει τα 13 Lt, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε αμέσως ένα γεύμα για όλη την οικογένεια ή να ψήσετε το αγαπημένο σας σνακ.

Το κουζινάκι Davoline διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας μεγάλης κουζίνας σε πρακτικές διαστάσεις που χωρούν παντού.

Ο φούρνος διαθέτει δύο λειτουργίες, Grill και άνω- κάτω αντίσταση, ενώ είναι δυνατή η ταυτόχρονη λειτουργία του φούρνου και της εστίας 1500W.

Αγοράστε το

Ο φούρνος εσωτερικά έχει επικάλυψη εμαγιέ και από το ίδιο ποιοτικό υλικό είναι και το βαθύ ευρύχωρο ταψί που συνοδεύει το φούρνο.

Αν θέλετε ο χώρος την κουζίνας να σας θυμίζει το σπίτι σας, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια ηλεκτρική κουζίνα. Οι επιλογές είναι άπειρες και πάντα σε συνάρτηση με τον χώρο που διαθέτετε. Οι περισσότεροι προτιμούν μία ελεύθερη κουζίνα καθώς είναι ο τύπος που ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024