Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στην παραλία: Όλα τα απαραίτητα για τις πιο απολαυστικές βουτιές

Ραντεβού στην παραλία: Όλα τα απαραίτητα για τις πιο απολαυστικές βουτιές

Για να μην σας πιάσει ο πανικός της προετοιμασίας

Είτε είστε ένα βήμα πριν από τις καλοκαιρινές σας διακοπές είτε σχεδιάζετε μικρές εκδρομές τα Σαββατοκύριακα θα πρέπει από τώρα να ξεκινήσετε την προετοιμασία.

Και όταν λέμε προετοιμασία δεν εννοούμε να κλείσετε τώρα τα εισιτήρια του ταξιδιού σας ή τη διαμονή σας, αν και θα έπρεπε, αλλά να εφοδιαστείτε με όλα όσα σας χρειάζονται για τις μέρες που θα χαλαρώνετε σε μια ξαπλώστρα κοιτάζοντας το γαλάζιο της θάλασσας.

Δεν χρειάζεται να σας πιάσει ο πανικός της προετοιμασίας μια μέρα πριν από τη απόλυτη χαλάρωση των διακοπών.

Φέτος φτιάξτε τη λίστα όλων όσων χρειάζεστε νωρίς ώστε να ξέρετε τι πρέπει να πάρετε μαζί σας και να μην αναρωτιέστε αν ξεχάσατε κάτι ή που θα χωρέσουν όλα όσα πήρατε μέσα στον πανικό σας.

Και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το SHOPFIX.gr όπου θα βρείτε μαζεμένα και σε απεριόριστη ποικιλία όλα τα είδη παραλίας και πισίνας, ώστε να προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζονται.

Κάντε τις αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα και επιλέξτε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Ολα σας τα προϊόντα θα φτάσουν άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Και αν επιλέξετε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA όλα σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν σε μια και μόνο αποστολή.

Και για ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία shopping κατεβάστε στην εφαρμογή SHOPFLIX για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Γεμίστε την τσάντα θαλάσσης

Εννοείται πως χωρίς την τσάντα θαλάσσης δεν πάτε πουθενά Εκεί θα βάλατε τα αντηλιακά σας για την προστασία του προσώπου και δέρματος σας από τον ήλιο και φυσικά τις πετσέτες σας που θα χρειαστείτε.

Για τις καυτές μέρες ρίξτε για καλό και για κακό μια βεντάλια. Που ξέρετε μπορεί και να σας χρειαστεί.

Καρεκλάκια και ψάθες

Αν είστε από εκείνους τους τύπους που φεύγετε από την παραλία μετά τη δύση του ηλίου, τότε θα πρέπει να οργανωθείτε. Καρεκλάκια, ξαπλώστρες παραλίες ή ψάθες θα σας χρειαστούν για όλες εκείνες τις ώρες που θα περάσετε δίπλα στη θάλασσα.

Και αν σας αρέσουν οι ερημικές παραλίες φροντίστε να έχετε μαζί σας ομπρέλα θαλάσσης με την κατάλληλη βάση και όλα τα αξεσουάρ που απαιτούνται.

Σπορ και παιχνίδια

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το παιχνίδι στη παραλία. Φουσκωτά, ρακέτες, νεροπίστολα θα πρέπει να είναι στα must have για να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αν πάλι είστε φαν της θάλασσας προμηθευτείτε μια φουσκωτή βάρκα θαλάσσης και απολαύστε τις στιγμές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024