Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σμίξανε τα αηδόνια - Αγκαλιά Καμμένος με Αποστολάκη

Σμίξανε τα αηδόνια – Αγκαλιά Καμμένος με Αποστολάκη

Η τελευταία του παρέμβαση είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου, όταν είχε αναφερθεί στη Συμφωνία των Πρεσπών

Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κοπάσει τα «συντροφικά μαχαιρώματα» μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Καμμένος, έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη έναν εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.

Το να επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ μάλλον είναι χάσιμο χρόνου.  Η τελευταία του παρέμβαση είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου, όταν είχε αναφερθεί στη Συμφωνία των Πρεσπών βλέποντας μάλιστα τότε… θεωρίες συνωμοσίας.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει αν ο κ. Καμμένος αναπολεί την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που άλλαξε ο αρχηγός στο κόμμα

Αρκεί να θυμίσουμε ότι ο κ. Καμμένος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει τότε για τη Συμφωνία των Πρεσπών,  ότι ήταν παγίδα που μπήκε στον Αλέξη Τσίπρα, με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει αν ο κ. Καμμένος αναπολεί την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που άλλαξε ο αρχηγός στο κόμμα. Ωστόσο στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Ant1 τον Ιούλιο, είχε βάλει φρένο στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο ίδιος στην πολιτική.

«Για εμένα η πολιτική έχει τελειώσει, υπηρέτησα 28 χρόνια βουλευτής, 7 χρόνια υπουργός, υπάρχουν νεότεροι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Αν μπορέσω να βοηθήσω με την συμβολή μου, να το κάνω, αλλά έχω αποσυρθεί».

Η σέλφι με τον Αποστολάκη

Για να φτάσουμε στο σήμερα, ο κ. Καμμένος επέλεξε να ανεβάσει μία σέλφι που έβγαλε με τον με τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη Ευάγγελο Αποστολάκη, χωρίς να όμως να γράψει κάποιο σχόλιο.

Το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα, μετά και τη νέα σελίδα που γύρισε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλογή Κασσελάκη μένει να φανεί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024