Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης: Πυρά κατά Κασσελάκη για την απομάκρυνση Θεοχαρόπουλου

Ραγκούσης: Πυρά κατά Κασσελάκη για την απομάκρυνση Θεοχαρόπουλου

«Έμαθαν από τα ΜΜΕ για την απομάκρυνσή τους» - Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποφάσεις Κασσελάκη -

Οι αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τα νέα πρόσωπα που στελεχώνουν τις ηγετικές θέσεις του κόμματος και της ΚΟ δέχονται τα βέλη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι δεν τηρήθηκαν οι συλλογικές διαδικασίες που προβλέπονται αλλά και για το γεγονός ότι όσοι αντικαθίστανται το έμαθαν από τα ΜΜΕ.

Μετά τον Στέργιο Καλπάκη που ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για την αντικατάστασή του στη θέση του εκπροσώπου Τύπου από τη Δώρα Αυγέρη, και ο Γιάννης Ραγκούσης με μία αιχμηρή ανάρτηση αναφέρει ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε επίσης για την εκπαραθύρωσή του από τα καθήκοντα του διευθυντή της ΚΟ από τον Τύπο.

Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης αφήνει να εννοηθεί ότι μία τέτοια απομάκρυνση δεν εξυπηρετεί ούτε τον στόχο της διεύρυνσης καθώς ο κ. Θεοχαρόπουλος εκπροσωπούσε αυτή την επιλογή του κόμματος και «ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα που του αναθέσαμε σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες».

Εξηγεί ακόμα ότι σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκλέγεται από την ΚΟ σε συνεδρίασή της, κατά τη διάρκεια της οποίας προφανώς και είναι προνόμιο του προέδρου.

Η σχετική ανάρτηση

Για την ηθική πλευρά της πολιτικής αλλά και για τη διεύρυνση.

Χρέος μου.

Προσπερνώ το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, στις 2 Ιουλίου του 2023 ψηφίσθηκε ομόφωνα στην Πολιτική Γραμματεία να παραμείνει Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και ότι στις 3 Ιουλίου ψηφίσθηκε ομόφωνα και από την Κ.Ο.

Δεν προσπερνώ το γεγονός ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ την εκπαραθύρωσή του από τα καθήκοντα του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Επίσης προσπερνώ πως ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι μέλος του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και όλα τα μέλη του προεδρείου ορίζονται – εκλέγονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα σε συνεδρίαση της, κατά τη διάρκεια της οποίας προφανώς και είναι προνόμιο του Προέδρου να εισηγηθεί τις προτάσεις του.

Έμαθε από τα ΜΜΕ για την εκπαραθύρωση

Ωστόσο δεν προσπερνώ το γεγονός ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ την εκπαραθύρωσή του από τα καθήκοντα του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, ούτε για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας.

Κυρίως όμως δεν προσπερνώ,

ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μολονότι τότε βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ήταν ένας από εκείνους τους ελάχιστους βουλευτές χάρη στους οποίους υπερψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ότι μετά τη ρήξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο, συμπρωταγωνίστησε στο σχηματισμό της Προοδευτικής Συμμαχίας που ξεκίνησε από το Γαλάτσι και οδήγησε στο 32% του 2019!

Ότι ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, συμπαρατάχθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και όλους μας, στον καθημερινό αντιπολιτευτικό αγώνα αλλά και στον αγώνα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ότι ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στο συλλογικό μας αγώνα με δηλώσεις του ή με τη δημόσια συμπεριφορά του.

Υ.Γ. Μόλις διάβασα ότι με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, «από τις ιστοσελίδες» δηλαδή, ενημερώθηκε για την αντικατάστασή του και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Στέργιος Καλπάκης.
Ένας εξαιρετικός νέος σύντροφος, 33 ετών, της διεύρυνσης και της Προοδευτικής Συμμαχίας, που ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα που του αναθέσαμε σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες.

Νωρίτερα και ο Νίκος Φίλης εξαπέλυσε πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη αναφέροντας και αυτός ότι οι αλλαγές έγιναν γνωστές στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ ενώ άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος όπως είπε ευθύνεται και για τις επιτυχίες του κόμματος αλλά και για τις αποτυχίες του.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024