Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«75 μέρες και 1 βράδυ μαζί, αληθινές ιστορίες δίχως τέλος»

«75 μέρες και 1 βράδυ μαζί, αληθινές ιστορίες δίχως τέλος»

Στις 2 Οκτωβρίου η παρουσίαση του βιβλίου της Βιβής Φαρσαλιώτου

Το βιβλίο της Βιβής Φαρσαλιώτου «75 μέρες και 1 βράδυ μαζί, αληθινές ιστορίες δίχως τέλος» περιγράφει αληθινές ιστορίες που συμβαίνουν στην όμορφη μικρή της πατρίδα, αλλά και σε όλες τις μικρές και μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Μέσα από αφηγήσεις των πρωταγωνιστών, οι οποίες μοιάζουν ημερολογιακές χωρίς ακριβώς να είναι, η συγγραφέας διηγείται, ψάχνοντας μέσα από τις λέξεις να αναγνωρίσει τις αλήθειες που ξανοίγονται μπροστά της και να ανακαλύψει τον κόσμο ανθρώπων που ζουν δίπλα της, με έναν τρόπο τον οποίο έως χτες δεν υποψιαζόταν πως υπάρχει.

Σκέπτεται, αναρωτιέται, φτάνει σε συμπεράσματα τα οποία καλείται, με τη σειρά του, να φιλτράρει ο αναγνώστης ταξιδεύοντας στη σκληρή πραγματικότητα μέσα από λυρικές περιγραφές και ποιητικές προσεγγίσεις.

Με το έργο, του οποίου οι κοινωνικές προεκτάσεις αγγίζουν κάθε άνθρωπο, επιχειρείται το, διά του scripta manent, πέρασμα των Ανθρώπων αυτών στην αιωνιότητα, για την

Αξιοπρέπεια, τη Δύναμη, την Υπομονή, την Επιμονή, τον Σεβασμό, την Αγάπη και την Αρετή, συστατικά του Αγώνα τους.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ.

Στις 2 Οκτωβρίου η παρουσίαση

Το βιβλίο παρουσιάζεται στο κοινό της Αθήνας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Για το βιβλίο μιλούν ο Ομότιμος Καθηγητής Ογκολογίας του ΑΠΘ κ. Λάζαρος Μπούτης, ο Χειρουργός MSc Βιοηθικής κ. Παναγιώτης Τζανετής και η Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας και Μεταφράστρια Γαλλικής Λογοτεχνίας κα Βασιλική Γκουγκουλίτσα – Γκέτσιου.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί και η ταινία μικρού μήκους της συγγραφέα «Μακάρι να ήσουν εδώ, στην Καστοριά την όμορφη πόλη» ενώ, Ωδική Βοήθεια θα χαρίσει η Μουσική Ομάδα «Τρίηχο» αποτελούμενη από τους Μαρία Σπυριδάκη, Βαγγέλη Καινούργιο και Σπύρο Γράψα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024