Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μεγάλο comeback των Take That

Το μεγάλο comeback των Take That

Οι Take That πραγματοποιούν το μεγάλο τους comeback με το τραγούδι «Windows».

Μετά από έξι περίπου χρόνια η αναμονή τελείωσε για τους θαυμαστές των Take That με το νέο τους single Windows.

Το θρυλικό συγκρότημα των 90’ς Take That επιστρέφει με νέα μουσική και το ένατο στούντιο άλμπουμ τους.

Οι θαυμαστές, όμως, του συγκροτήματος θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο για το reunion της θρυλικής πεντάδες, καθώς ο Robbie Williams και o Jason Orange δεν συμμετέχουν στο δισκογραφικό comeback «This Life» που θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Το πρώτο δείγμα που μας παρουσιάζουν οι Take That από αυτή τη δουλειά είναι το single τους «Windows», τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπογράφουν τα μέλη των Take That Gary Barlow, Mark Owen και Howard Donald.

«Το μόνο πράγμα που ακούω συνέχεια είναι πως οι Take That επιστρέφουν αλλά δεν υπάρχουν ο Robbie και ο Jason. Ο Robbie δεν είναι στο συγκρότημα από το 2011 και ο Jason έφυγε το 2014. Πάντα λέγαμε ότι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν μαζί μας αλλά έχουμε κάνει 600 εμφανίσεις από τότε. Είμαστε τρεις αυτή τη στιγμή και τα πάμε καλά», σημείωσε ο Gary Barlow μιλώντας στη Sun.

Το πιο προσωπικό άλμπουμ για τους Take That

Για το νέο τους άλμπουμ, Gary Barlow, Mark Owen και Howard Donald εργάστηκαν κρυφά μαζί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Αυτός ο δίσκος έγινε με διαφορετικό τρόπο

«Έχουν περάσει χρόνια που ήμασταν μόνο οι τρεις μας. Οπότε αυτό ήταν αρκετά ξεχωριστό. Ενώ ηχογραφούσαμε στην Τζόρτζια, θα παίρναμε το πρωινό μαζί και ξαφνικά πήραμε ένα ταξί και πήγαμε στο στούντιο», εξήγησε ο Gary Barlow. «Είναι ένα από τα πιο προσωπικά μας άλμπουμ», συμπλήρωσε.

«Αυτός ο δίσκος έγινε με διαφορετικό τρόπο. Μπήκαμε στο στούντιο και υπήρχε μια μπάντα στο δωμάτιο που όλοι κρατούσαν φύλλα με στίχους. Οι μέρες του στούντιο ξεκίνησαν και τελείωσαν με μια μεγαλύτερη μπάντα και αυτό ήταν εκπληκτικό. Νομίζω ότι αυτό βγαίνει στη μουσική», σημείωσε ο Mark Owen.

To θρυλικό συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1989 και αποτελούνταν από τους Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange και Robbie Williams. Ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή γκρουπ της γενιάς του και τώρα παίζουν και ηχογραφούν ως το τρίο των Gary Barlow, Howard Donald και Mark Owen. Το συγκρότημα έχει 12 Νο. 1 singles και 8 Νο. 1 albums στην Αγγλία.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024