Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητικό reunion με άρωμα... μαγείας για Alyssa Milano και Julian McMahon

Συγκινητικό reunion με άρωμα… μαγείας για Alyssa Milano και Julian McMahon

Ένα άκρως συγκινητικό reunion για την Alyssa Milano και τον Julian McMahon από την αγαπημένη σειρά Charmed.

Ένα άκρως συγκινητικό reunion για τους θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς «Charmed» με την Alyssa Milano να συναντά ξανά το άλλοτε τηλεοπτικό της ταίρι Julian McMahon στο Παρίσι.

Alyssa Milano και Julian McMahon συμμετείχαν στην εκδήλωση «For the Love of Fandoms 2» του Empire Convention και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί.

Απλά δύο φίλοι στο Παρίσι, δεύτερη ημέρα

«Απλά δύο φίλοι στο Παρίσι, δεύτερη ημέρα», έγραψε η 50χρονη Alyssa Milano στη λεζάντα της ανάρτησής της, ανεβάζοντας μια selfie με τον 55χρονο Julian McMahon στο Instagram.

Τα likes δεν άργησαν να πέφτουν σαν βροχή, με πολλούς θαυμαστές τους να μοιράζονται στα σχόλια την αγάπη τους για τη σειρά και τους χαρακτήρες των δύο ηθοποιών που ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς.

Οι θαυμαστές ήθελαν το happy end

«Το καλύτερο ζευγάρι σειράς», σχολίασε ένας follower, με άλλον χρήστη να προσθέτει «Η καλύτερη επανασύνδεση που έγινε ποτέ». «Ο Cole άξιζε να έχει happy ending, είμαι ακόμα θυμωμένος», σημείωσε άλλος χρήστης στα σχόλια της φωτογραφίας.

Και δεν ήταν ο μοναδικός, καθώς πολλοί ήταν οι χρήστες που στάθηκαν στο ότι η Phoebe και ο Cole, οι χαρακτήρες που υποδύονταν οι δύο ηθοποιοί, άξιζαν ένα happy end.

Υπενθυμίζεται πως η σειρά «Charmed» προβαλλόταν από το 1998 έως το 2006 και αφορούσε τρεις αδελφές με μαγικές ικανότητες. Την Prue, την οποία υποδυόταν η Shannen Doherty, την Piper, την οποία υποδυόταν η Holly Marie Combs, και τη Phoebe που υποδυόταν η Alyssa Milano.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024