Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το reunion των NCYNC και το νέο single «Better Place»

Το reunion των NCYNC και το νέο single «Better Place»

Οι NCYNC επιβεβαίωσαν τις φήμες για νέο τραγούδι μετά την guest εμφάνισή τους στα βραβεία του MTV.

Ήταν πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα στα βραβεία του MTV που το reunion των NCYNC προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές τους.

Οι NCYNC κάλεσαν την Τέιλορ Σούιφτ στη σκηνή για να της απονείμουν ένα από τα εννιά βραβεία που απέσπασε συνολικά στα VMAs.

Λίγες ώρες αργότερα και το νέο τραγούδι του αγαπημένου boyband εδώ και δύο δεκαετίες, το «Better Place», ανακοινώθηκε επίσημα.

Ένα μικρό απόσπασμα από το νέο τραγούδι των NCYNC ακούγεται στο νέο τρέιλερ του Trolls Band Together.

Με το τραγούδι «Better Place» επιστρέφουν ξανά μαζί οι NCYNC

Ολόκληρο το τραγούδι «Better Place» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, με τους θαυμαστές των NCYNC να μπορούν να ακούσουν αποσπάσματα του τραγουδιού στο TikTok.

Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο τραγούδι των NCYNC έρχεται λίγες ώρες μετά το reunion τους στα MTV VMAs του 2023 την Τρίτη, οπότε και απένειμαν στην Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο καλύτερου ποπ βίντεο. Αντάλλαξαν μάλιστα βραχιολάκια φιλίας με την τραγουδίστρια.

Οι NCYNC και τα Φιλαράκια

Λίγες ώρες νωρίτερα και οι Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Joey Fatone και Lance Bass αναφέρθηκαν στην κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού κάνοντας lip sync με μια σκηνή από την κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια».

View this post on Instagram

A post shared by *NSYNC (@nsync)

Οι θαυμαστές τους άρχισαν να αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να σημαίνει όλο αυτό. Και αργότερα κάποιοι έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους, καθώς ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού.

Ήταν στα τέλη Αυγούστου που οι θαυμαστές των NCYNC άρχισαν να εικάζουν πως το συγκρότημα μπορεί να επανενώθηκε μετά την εμφάνιση των posters του Trolls Band Together στη Νέα Υόρκη, με το πρώτο γράμμα του logo των *NCYNC και έναν κωδικό QR.

To Trolls Band Together είναι η τρίτη ταινία του franchise των Trolls, στην οποία εμφανίζεται ο Justin Timberlake ως Branch και η Anna Kendrick ως Queen Poppy. O Justin Timberlake ηχογράφησε το «Can’t Stop the Feeling» για την πρώτη ταινία και το «The Other Side» για το σίκουελ, Trolls World Tour.

Το τραγούδι «Better Place» είναι το πρώτο νέο τραγούδι των NCYNC από το 2002. Το ποπ γκρουπ είχε κάνει reunion για μια εμφάνιση στα MTV Video Music Awards το 2013 και το 2016 για το αστέρι τους στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024