Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι εμφανίσεις που έβαλαν «φωτιά» στα βραβεία του MTV - Σάρωσε η Τέιλορ Σουίφτ

Οι εμφανίσεις που έβαλαν «φωτιά» στα βραβεία του MTV – Σάρωσε η Τέιλορ Σουίφτ

Σαρωτικό πέρασμα της Τέιλορ Σουίφτ στα φετινά βραβεία του MTV. Έφυγε με εννέα βραβεία από τα Music Video Awards.

Και ενώ το κόκκινο χαλί στα Όσκαρ ήταν τρομερά ήσυχο εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιών ηθοποιών και συγγραφέων, ήταν δυναμική η βραδιά της μουσικής βιομηχανίας στα φετινά Video Music Awards (VMA).

Από τότε που μεταδόθηκαν για πρώτη φορά πριν από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, τα ετήσια βραβεία του MTV έγιναν γνωστά για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Έτσι και φέτος υπήρχαν πολλές λαμπερές παρουσίες που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, καταγράφοντας τους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας.

Ανάμεσα στις παρουσίες που εντυπωσίασαν ήταν αυτή της Σελένα Γκόμεζ και της Σακίρα, ενώ στις πιο κακοντυμένες βρέθηκαν η Nicki Minaj, η Emily Ratajkowski και η Saweetie.

Τα βραβεία έμοιαζαν περισσότερο με επίδειξη πασαρέλας της Victoria’s Secret, με ορισμένες βέβαια αστέρες της ποπ να απορρίπτουν την επικρατούσα τάση και να πραγματοποιούν τελικά πιο σικ εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές και η Τέιλορ Σουίφτ που δεν χρειαζόταν να αποδείξει κάτι και επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Versace.

Συγκινητική ήταν και η επανένωση των NSYNC που κάλεσαν την Τέιλορ Σουίφτ στη σκηνή για να της απονείμουν ένα από τα βραβεία, με τους θαυμαστές του boyband να προσβλέπουν στην επανένωσή τους και την κυκλοφορία νέων τραγουδιών.

Οι NSYNC βραβεύουν την Τέιλορ Σουίφτ

Οι NSYNC βραβεύουν την Τέιλορ Σουίφτ

View this post on Instagram

A post shared by MTV (@mtv)

Το βραβείο για το Καλύτερο Ροκ απέσπασαν οι Maneskin που εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή τους.

Οι Maneskin ποζάρουν με το βραβείο τους

Οι Maneskin ποζάρουν με το βραβείο τους

Σάρωσε τα βραβεία η Τέιλορ Σουίφτ

Οι εμφανίσεις ήταν τόσο δυνατές όσο και οι μουσικές, με την Taylor Swift να σαρώνει για άλλη μια χρονιά σε βραβεία στα Video Music Awards του MTV και να αναδεικνύεται στον μεγάλο νικητή της βραδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως έφυγε από τη λαμπερή βραδιά με εννιά βραβεία (Βίντεο της Χρονιάς, Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Άλμπουμ της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Ποπ Τραγουδίστρια, Καλύτερη σκηνοθεσία, Καλύτερη κινηματογράφηση, Καλύτερα Οπτικά Εφέ, Σόου του Καλοκαιριού).

Η βραδιά ανήκε δικαιωματικά στην Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έγραψε ιστορία στον θεσμό, καθώς είναι η πρώτη φορά που κάποιος καλλιτέχνης κερδίζει το βραβείο «Video Of The Year» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Έγραψε ιστορία η Σακίρα

H Κολομβιανή σούπερ σταρ Shakira έγραψε ιστορία στα φετινά MTV Video Music Awards καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνις με καταγωγή από την Νότια Αμερική που τιμήθηκε με το κορυφαίο «Michael Jackson Video Vanguard».

Σύμφωνα με το «Ε! News» φορώντας μία χρυσή τουαλέτα του οίκου Versace  η σταρ έφτασε στο διάσημο Prudential Center του Νιου Τζέρσεϊ μαζί με τους δύο γιους της.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε η σταρ σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί. «Είναι ένα τόσο σημαντικό βραβείο….νιώθω συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ».

Λίγο πριν την βράβευση η Shakira ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων του MTV μετά από 17 χρόνια και ερμήνευσε για 10 λεπτά τις διάσημες επιτυχίες, αναφέρει το Variety.

Στην ομιλία της αφού ευχαρίστησε το MTV το οποίο υπήρξε κομμάτι της καριέρας της από τα 18 της χρόνια και τη Sony Music, αναφέρθηκε στους συνεργάτες της στη δημιουργία των μουσικών βίντεο Jaume de Laiguana και Maite Marcos, τους οποίους αποκάλεσε φίλους και συνεργάτες. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς», είπε στα ισπανικά και συνέχισε.

Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάχνετε τη διάθεση και με κάνετε να νιώθω ότι η μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τα παιδιά μου, τον Mίλαν και τον Σάσα, που είναι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάχνετε τη διάθεση και με κάνετε να νιώθω ότι η μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα» σημείωσε η Σακίρα.

H τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συναπτή χρονιά στο περιβόητο Prudential Center, στο Νιου Τζέρσεϊ και μεταδόθηκε σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024