Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Shannen Doherty «λύγισε» στο reunion του Beverly Hills

H Shannen Doherty «λύγισε» στο reunion του Beverly Hills

Η παρέα του Μπέβερλι Χιλς έκανε ένα ακόμα reunion στο 90's Con στη Φλόριντα. Η Shannen Doherty μίλησε με τους θαυμαστές για την υγεία της.

Ένα ακόμα reunion για τη δημοφιλή σειρά των 90’s «Beverly Hills» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 90’s Con στη Φλόριντα. Οι ηθοποιοί Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestly, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green και Gabrielle Carteris βρέθηκαν στη σκηνή για να συζητήσουν για τη σειρά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των θαυμαστών κατά τη διάρκεια του πάνελ 90’s Con.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πάνελ, η Shannen Doherty, που πάσχει από καρκίνο του μαστού σε 4ο στάδιο, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Η ένθερμη υποδοχή που της επιφύλαξε το κοινό έκανε την ηθοποιό να δακρύσει.

Ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνεχώς. Και το κάνω, όπως φαίνεται. Οπότε, σας ευχαριστώ

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε συγκινημένη η 52χρονη Shannen Doherty στο κοινό. «Ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνεχώς. Και το κάνω, όπως φαίνεται. Οπότε, σας ευχαριστώ».

Η μάχη με τον καρκίνο

Τον Ιούνιο, η Shannen Doherty δημοσιοποίησε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από τη στιγμή που υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία.

Της αφαιρέθηκε ένας όγκος από το κεφάλι, αφού η αξονική τομογραφία διαπίστωσε ότι τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώθηκαν στον εγκέφαλο. «Δίνω αγώνα για τη ζωή μου, τον οποίο αντιμετωπίζω καθημερινά», δήλωσε η Shannen Doherty. «Νομίζω ότι είμαι πραγματικά υπέροχη».

Η ηθοποιός αστειεύτηκε και για κάτι άλλο στο οποίο πιστεύει ότι είναι σπουδαία. «Το άλλο μου επάγγελμα είναι να αρραβωνιάζομαι, να παντρεύομαι και να χωρίζω, και το κάνω πολύ καλά αυτό», σημείωσε η Shannen Doherty, η οποία χώρισε τον Απρίλιο από τον τρίτο σύζυγό της, τον φωτογράφο Kurt Iswarienko έπειτα από 11 χρόνια γάμου.

Η Shannen Doherty που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Μπρέντα στο Beverly Hills και της Πρου στη σειρά Charmed, θα κυκλοφορήσει ένα podcast τον Νοέμβριο. «Θα ονομαστεί Let’s Be Clear και θα είναι ένα live διαδραστικό memoir» δήλωσε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty.

Η αγαπημένη ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και έκτοτε μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο. Αφού μπήκε σε ύφεση, ο καρκίνος της επέστρεψε το 2020.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024