Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα στοιχεία σοκ για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου: «Έβαζαν στοιχήματα για τo ποιος θα νικήσει»

Νέα στοιχεία σοκ για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου: «Έβαζαν στοιχήματα για τo ποιος θα νικήσει»

Σάλος με τον άγριο ξυλοδαρμό του μαθητή στο προαύλιο σχολείου στο Ρέθυμνο

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 13χρονου μαθητή σε σχολείο στο Ρέθυμνο.

Η αγριότητα των χτυπημάτων είναι πρωτοφανής ενώ οι μαθητές που είναι παρόντες στο περιστατικό δεν αντιδρούν και μάλιστα, ένας εξ αυτών, ακούγεται να λέει «σκότωσέ τον» σύμφωνα με τη θεία του θύματος.

Εντύπωση προκαλούν τα όσα λέει ο διευθυντής του σχολείου, που δείχνουν ότι μάλλον οι συμπλοκές μεταξύ μαθητών δεν είναι και τόσο σπάνιες.

Ειδικότερα, μιλώντας στο «ΚΡΗΤΗ TV» ο διευθυντής κάνει λόγο και για άλλα παρόμοια περιστατικά μικρότερης έντασης, που λαμβάνουν χώρα μέρα παρά μέρα, καθώς, όπως φαίνεται, κάποιοι από τους μαθητές βάζουν στοιχήματα για το ποιος θα βγει νικητής στη συμπλοκή.

«Να μην βάζουμε τα προβλήματα λέει ο προπονητής που κοινοποίησε το βίντεο»

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του μαθητή έφτασε στα χέρια του προπονητή της τοπικής ομάδας, Γιώργου Κωσταράκου, ο οποίος σοκαρίστηκε.

Μάλιστα, όπως λέει, ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους γονείς για το τι είχε συμβεί καθώς ούτε ο 13χρονος είχε μιλήσει στην οικογένειά του για το περιστατικό.

Σε συζήτηση που είχε ο ίδιος πριν λίγα 24ωρα με τα παιδιά που ενεπλάκησαν στο συμβάν, οι ανήλικοι φέρεται να ήταν μετανιωμένοι.

«Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να μη βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί» τονίζει ο κ. Κωσταράκος. «Εγώ είμαι από ένα χωριό από τους Αρμένους, όπου πριν λίγα χρόνια θρηνήσαμε τον Βαγγέλη τον Γιακουμάκη, επειδή κανείς δεν μίλησε» συγκλονίζει.

Γιατί δεν ενεπλάκησαν εκπαιδευτικοί στον ξυλοδαρμό του 13χρονου

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό του 13 χρονου, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Μανούσος Μαραγκάκης, ανέφερε ότι «δεν ενεπλάκησαν στο περιστατικό εκπαιδευτικοί» γιατί δεν είχαν πάει ακόμα στο σχολείο καθώς ήταν 7:30 το πρωί.

«Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της επαρχίας Ρεθύμνου την περασμένη εβδομάδα. Έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα παιδαγωγικής υποστήριξης για τους τέσσερις μαθητές, που ενεπλάκησαν στο συμβάν. Ό,τι συνέβη συνέβη στις 07.30 το πρωί και ενώ ο οδηγός του ΚΤΕΛ είχε αφήσει τα παιδιά από έναν οικισμό στο Γυμνάσιο και συνέχισε το δρομολόγιο για να αφήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο Λύκειο.

Δεν ενεπλάκησαν στο περιστατικό εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής πηγαίνουν στο σχολείο στις 08.00 αλλά ο αύλειος χώρος του σχολείου μένει ανοιχτός, καθώς δεν μπορούν οι μαθητές να περιμένουν στο δρόμο. Πρέπει να μπορούν να πάνε στο υπόστεγο αν βρέχει. Τα σχολεία της υπαίθρου είναι και χώροι άθλησης και παιδικές χαρές, δεν κλείνουν» περιέγραψε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024