Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξυλοδαρμός 13χρονου: Τι λέει ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας Ρεθύμνου

Ξυλοδαρμός 13χρονου: Τι λέει ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας Ρεθύμνου

Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης στον μαθητή

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 13χρονου μαθητή από συμμαθητές του σε σχολείο του Ρεθύμνου.

Στο σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ένας μαθητής κρατά καθηλωμένο στο έδαφος τον 13χρονο και τον χτυπάει στο κεφάλι με τα χέρια και τα πόδια του.

Μάλιστα, όπως είπε η θεία του παιδιού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ένας από τους νταήδες που ξυλοκοπούν τον ανήλικο ακούγεται να λέει «σκότωσέ τον».

Μιλώντας για το απίστευτο περιστατικό ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Μανούσος Μαραγκάκης, ανέφερε ότι έχει γίνει καταγγελία στο σχολείο και την αστυνομία, ενώ έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

Ανέφερε επίσης ότι «δεν ενεπλάκησαν στο περιστατικό εκπαιδευτικοί» γιατί δεν είχαν πάει ακόμα στο σχολείο καθώς ήταν 7:30 το πρωί.

«Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της επαρχίας Ρεθύμνου την περασμένη εβδομάδα. Έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα παιδαγωγικής υποστήριξης για τους τέσσερις μαθητές, που ενεπλάκησαν στο συμβάν. Ό,τι συνέβη συνέβη στις 07.30 το πρωί και ενώ ο οδηγός του ΚΤΕΛ είχε αφήσει τα παιδιά από έναν οικισμό στο Γυμνάσιο και συνέχισε το δρομολόγιο για να αφήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο Λύκειο.

Δεν ενεπλάκησαν στο περιστατικό εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής πηγαίνουν στο σχολείο στις 08.00 αλλά ο αύλειος χώρος του σχολείου μένει ανοιχτός, καθώς δεν μπορούν οι μαθητές να περιμένουν στο δρόμο. Πρέπει να μπορούν να πάνε στο υπόστεγο αν βρέχει. Τα σχολεία της υπαίθρου είναι και χώροι άθλησης και παιδικές χαρές, δεν κλείνουν» περιέγραψε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Μας λυπεί το γεγονός που συνέβη, αλλά αν δεν είχαν προηγηθεί επί τρία χρόνια άπειρες ώρες παρεμβάσεων στο μέγιστο βαθμό, θα είχαμε πολύ χειρότερα αποτελέσματα» σημείωσε ο κ. Μαραγκάκης.

Το σοκαριστικό βίντεο του ξυλοδαρμού του 13χρονου

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024