Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και νέες καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ

Και νέες καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ

Μια ακόμα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε βάρος του Ράσελ Μπραντ. Τι υποστηρίζει ο διάσημος κωμικός για τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αντιμέτωπος με μια νέα κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης βρίσκεται ο διάσημος κωμικός Ράσελ Μπραντ, με τις αρχές να αναφέρουν στο περιοδικό People πως η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα στο Σόχο του Λονδίνου το 2003.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου είπε ότι η φερόμενη επίθεση του Ράσελ Μπραντ έλαβε χώρα στο Λονδίνο το 2003 και πλέον βρίσκεται σε επαφή με τη συγκεκριμένη γυναίκα που έκανε την καταγγελία.

Η νέα καταγγελία έρχεται στο φως αφότου οι βρετανικές εφημερίδες The Times και The Sunday Times δημοσίευσαν καταγγελίες από τέσσερις γυναίκες για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση σε βάρος του 48χρονου κωμικού Ράσελ Μπραντ το Σάββατο.

Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, οι Times ανέφεραν ότι αρκετές γυναίκες επικοινώνησαν μετά το πρώτο δημοσίευμα και τις αποκαλύψεις για τον Ράσελ Μπραντ.

Υποστήριξη στο θύμα από τις αρχές

«Η Μητροπολιτική Αστυνομία έλαβε αναφορά για σεξουαλική επίθεση που φέρεται να είχε λάβει χώρα στο Σόχο, στο κεντρικό Λονδίνο το 2003, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επαφή με τη γυναίκα και θα της παρέχουμε υποστήριξη», ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο People.

Αποκάλυψαν ότι μίλησαν για πρώτη φορά με τους The Sunday Times το Σάββατο και έκτοτε έχουν προσεγγίσει τους Sunday Times και το Channel 4 για να διασφαλίσουμε πως όποιος πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης να γνωρίζει πώς να το αναφέρει στην αστυνομία.

«Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν ήταν», σημειώνεται χαρακτηριστικά από τις αρχές.

Τα περιστατικά που αποκκαλύφθηκαν το Σάββατο φέρεται να έλαβαν χώρα μεταξύ 2006 και 2013. Εποχή που ο Ράσελ Μπραντ παρουσίαζε εκπομπές για το BBC Radio 2 και το Channel 4 και πρωταγωνιστούσε σε ταινίες όπως το Forgetting Sarah Marshall.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ χαρακτήρισε μέσω του εκπροσώπου του πολύ σοβαρούς και ανησυχητικούς τους ισχυρισμούς.

Ο Ράσελ Μπραντ έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς και με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media διέψευσε όσα ακούγονται

Ο Ράσελ Μπραντ έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς και με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media διέψευσε όσα ακούγονται, κάνοντας λόγο για εξαιρετικά κραυγαλέες επιθέσεις.

Μετά τις καταγγελίες έχουν ξεκινήσει έρευνες το BBC και το Channel 4 για τις καταγγελίες.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που το YouTube ανέφερε ότι μετά τις καταγγελίες έκοψε τα έσοδα από το κανάλι του στην πλατφόρμα βίντεο όπου έχει 6,6 εκατομμύρια συνδρομητές.

«Εάν η συμπεριφορά ενός δημιουργού εκτός πλατφόρμας βλάπτει τους χρήστες, τους υπαλλήλους ή το οικοσύστημά μας, αναλαμβάνουμε δράση για την προστασία της κοινότητας», σημείωσε εκπρόσωπος του YouTube.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024