Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέες καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ - Σοκαριστικές περιγραφές

Νέες καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ – Σοκαριστικές περιγραφές

Αφού έγιναν γνωστές οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ για βιασμό, σεξουαλικές επιθέσεις και συναισθηματική κακοποίηση, ακόμα περισσότερα θύματά του βγαίνουν μπροστά.

Αφού έγιναν γνωστές οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ για βιασμό, σεξουαλικές επιθέσεις και συναισθηματική κακοποίηση, ακόμα περισσότερα θύματά του βγαίνουν μπροστά.

Οι Times και οι Sunday Times ισχυρίζονται πως αρκετές γυναίκες έχουν βγει μπροστά για να καταγγείλουν τη συμπεριφορά του Ράσελ Μπραντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μετά από κοινή τους έρευνα με το Channel 4.

Οι τελευταίες καταγγελίες, οι οποίες δεν έχουν ερευνηθεί σύμφωνα με την DailyMail, ακολουθούν τις κατηγορίες τεσσάρων γυναικών. Ανάμεσά τους μια γυναίκα που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ράσελ Μπραντ όταν ήταν ακόμα 16 ετών στη διάρκεια τρίμηνης σχέσης τους.


Τόσο το BBC όσο και το Channel 4 έχουν ξεκινήσει εσωτερικές έρευνες για ξεχωριστές κατηγορίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ προς το προσωπικό και τα μέλη του κοινού κατά τη διάρκεια που εργαζόταν εκεί.

Μόλις έγιναν γνωστές οι καταγγελίες το Channel 4 αφαίρεται από το site του όλα τα προγράμματα που συνδέονται με τον Ράσελ Μπραντ. Έκτοτε και το Netflix αφαίρεσε την κωμωδία Re:Birth από τον κατάλογό του.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε σθεναρά τις κατηγορίες, κατηγορώντας τα mainstream media για τις επιθέσεις εναντίον του.

Ο επικεφαλής του BBC προσπάθησε να ερευνήσει τον Ράσελ Μπραντ αφού κατηγορήθηκε για βιασμό. Η έρευνα ανακοινώθηκε λίγα λεπτά πριν η Σκότλαντ Γιαρντ ασκήσει πίεση, ανακοινώνοντας πως οι ερευνητές θα ήθελαν να μιλήσουν με τα φερόμενα θύματα του ηθοποιού.

Ο Ράσελ Μπρντ, πρώην σταρ του BBC και του Channel 4, αντιμετωπίζει εκρηκτικούς ισχυρισμούς για σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποίηση. Ανάμεσά τους η κατηγορία βιασμού από γυναίκα που αρνήθηκε να κάνει τρίο και μιας 16χρονης, που συχνά την αποκαλούσε «το παιδί» για κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις, αρκετοί πολιτικοί προτρέπουν τις γυναίκες να μιλήσουν για τις κατηγορίες στην αστυνομία. Η αστυνομία θα πρέπει να κληθεί για να ερευνήσει τις κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και συναισθηματική κακοποίηση.

Διάφορες επιτροπές εξέφρασαν την ελπίδα ότι οι γυναίκες που περιέγραψαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους με τον Ράσελ Μπραντ θα εμφανιστούν και θα μιλήσουν με αξιωματικούς, σύμφωνα με τον Guardian.

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι απίστευτα σοκαριστικοί και εγκληματικοί και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα γίνουν καταγγελίες τόσο στη Μητροπολιτική Αστυνομία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επειδή χρειάζεται ποινική έρευνα», σημείωσε η Caroline Nokes.

Ο Ράσελ Μπραντ αρνείται τις κατηγορίες

«Δυστυχώς φαίνεται ότι η διασημότητα για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα για άτομα που επιλέγουν να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Caroline Nokes.

Ήταν το Σάββατο που έγινε γνωστό ότι ο Ράσελ Μπραντ κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και συναισθηματική κακοποίηση για μια περίοδο επτά ετώ και ενώ βρισκόταν στο απόγειο της φήμης του.

Οι ισχυρισμοί ήταν το αποτέλεσμα πολυετούς κοινής έρευνας από δημοσιογράφους στις εφημερίδες Sunday Times και Times και στο πρόγραμμα Dispatches του Channel 4.

Μετά από πολλά αιτήματα να απαντήσει στις κατηγορίες, ο Ράσελ Μπραντ αρνήθηκε να τους μιλήσει. Οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν αρχικά τον τρόπο με τον οποίο έγινε το αίτημα ως μέρος μιας «προσχεδιασμένης στρατηγικής με στόχο να βλάψει τον πελάτη τους.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στο YouTube ο Ράσελ Μπραντ ισχυρίστηκε ότι οι σχέσεις του ήταν πάντα συναινετικές, κάνοντας λόγο για κραυγαλέες επιθέσεις που αρνήθηκε.

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024