Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω» – Γυναίκα του ζήτησε να «ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων»
Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του, με μια απάντησή του σε αίτημα ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί πολλά σχόλια.
Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.
Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις! Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό», με τους υποστηρικτές του να χειροκροτούν δυνατά.
«Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε»
«Οι ασυλίες των βουλευτών; Τέλος οι ασυλίες των βουλευτών! Το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες; Τέλος το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες! Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό! Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο. Δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε», πρόσθεσε.
«Η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», σημείωσε. Τότε μια γυναίκα του ζήτησε το μικρόφωνο και του είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».
«Εγώ γουστάρω! Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή! Έτσι αρχίζει. Και να πεις σε οικογένειες και φίλους να ψηφίσουνε.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης πρόσθεσε ότι αφιερώνει τη συγκεκριμένη ομιλία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και έκανε την ευχή «ποτέ ξανά», με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν ξανά.
Δείτε το βίντεο
@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη Μακρόνησο
Το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη μετά το αίτημα της ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, ενώ, την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση σχετικά με το προεκλογικό βίντεο που ανάρτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Μακρόνησο.
Ο Παύλος Πολάκης ήταν από αυτούς που στήριξαν με θέρμη την επιλογή Κασσελάκη, ενώ αναφέρθηκε με οργισμένο τρόπο και στην τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, ζήτησε «συγγνώμη» για το βίντεο από τη Μακρόνησο εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!», έγραψε ο κ. Πολάκης, ενώ τόνισε ότι: «ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε, ορθώς είπε αυτά που είπε» για να καταλήξει πως «μακάρι να πήγαιναν όλοι στο νησί» και όχι μόνο ο Κασσελάκης.
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Βιετνάμ – Τουλάχιστον 7 νεκροί
- Ινδία: 24χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων όταν έσπασε ο μηχανισμός ασφαλείας σε zipline
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442