Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω» - Γυναίκα του ζήτησε να «ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων»

Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω» – Γυναίκα του ζήτησε να «ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του, με μια απάντησή του σε αίτημα ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί πολλά σχόλια.

Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις! Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό», με τους υποστηρικτές του να χειροκροτούν δυνατά.

«Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε»

«Οι ασυλίες των βουλευτών; Τέλος οι ασυλίες των βουλευτών! Το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες; Τέλος το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες! Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό! Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο. Δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε», πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», σημείωσε. Τότε μια γυναίκα του ζήτησε το μικρόφωνο και του είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».

«Εγώ γουστάρω! Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή! Έτσι αρχίζει. Και να πεις σε οικογένειες και φίλους να ψηφίσουνε.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης πρόσθεσε ότι αφιερώνει τη συγκεκριμένη ομιλία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και έκανε την ευχή «ποτέ ξανά», με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν ξανά.

Δείτε το βίντεο

@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη Μακρόνησο

Το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη μετά το αίτημα της ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, ενώ, την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση σχετικά με το προεκλογικό βίντεο που ανάρτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Μακρόνησο.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν από αυτούς που στήριξαν με θέρμη την επιλογή Κασσελάκη, ενώ αναφέρθηκε με οργισμένο τρόπο και στην τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, ζήτησε «συγγνώμη» για το βίντεο από τη Μακρόνησο εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!», έγραψε ο κ. Πολάκης, ενώ τόνισε ότι: «ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε, ορθώς είπε αυτά που είπε» για να καταλήξει πως «μακάρι να πήγαιναν όλοι στο νησί» και όχι μόνο ο Κασσελάκης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024