Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Σέβομαι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Σέβομαι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η προεκλογική -για τον ΣΥΡΙΖΑ- περίοδος κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι

Ενωτικός και κρατώντας αποστάσεις από τις αντιπαραθέσεις εμφανίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά τη «φασαρία» που προκάλεσε μια ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη εις βάρος του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος στήριξε δημοσίως την Έφη Αχτσιόγλου, συγκεντρώθηκαν 99 υπογραφές υπεράσπισης προς το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπογραφές μαζεύτηκαν από τα νεότερα στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Μιχάλης Καλογήρου κά.

Η αντιπαράθεση είναι με την κυβέρνηση και όχι με συντρόφους και συντρόφισσές του, δηλώνει στο in το περιβάλλον Κασσελάκη

Πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έγραψε δηκτικά πως «όσοι δεν έχουν τι να κάνουν, μαζεύουν υπογραφές».

Από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, όμως, το κλίμα είναι διαφορετικό. Όπως δήλωσαν στο in «ο Στέφανος (Κασσελάκης) είναι ένας άνθρωπος που σέβεται όλα τα στελέχη και φυσικά τον κ. Δραγασάκη και την ιστορική του πορεία. Πιστεύει πως η πραγματική αντιπαράθεση είναι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι με συντρόφους και συντρόφισσές του».

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Ο κ. Κασσελάκης έχει λάβει ανοιχτά την στήριξη του Παύλου Πολάκη και μάλιστα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του από τα Χανιά, νομό εκλογής του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Ωστόσο, η προεκλογική -για τον ΣΥΡΙΖΑ- περίοδος κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι.

Με συχνά οπαδικής λογικής κριτήρια, συμβαίνουν «κάτω από τη ζώνη» χτυπήματα σε υποψηφίους και τη μοναδική γυναίκα υποψήφια, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία έγινε μέχρι και… γελοιογραφία.

Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει

Σε αυτήν την πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, η κ. Αχτσιόγλου, ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Παππάς βρέθηκαν στην Θεσσαλία, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλεί σε συλλογική δράση υποστήριξης και αλληλεγγύης.

«Θα λογοδοτήσουν» είναι το μήνυμα που στέλνει η Κουμουνδούρου, όπως και οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως οι εσωκομματικές εκλογές μεταφέρθηκαν για τις 17 και 24 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ώστε να «πέσουν» όλες οι δυνάμεις στην υπεράσπιση των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024