Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημιώσεις στο 100%

Κουτσούμπας: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημιώσεις στο 100%

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε περιοδεία στη Θεσσαλία

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις πληγείσες από την φονική καταιγίδα Daniel περιοχές της Θεσσαλίας με την επίσκεψή του στη Λάρισα, όπου συνομίλησε με κατοίκους στον Άγιο Θωμά και στη Γιάννουλη.

«Να δοθούν αποζημιώσεις στο 100% της καταστροφής»

Πλημμυρισμένη παραμένει η Γιάννουλη Λάρισας

«Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημιώσεις στο 100%»

Ο κ. Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του, τόνισε πως «αποδεικνύεται και εδώ στη Λάρισα, στη Γιάννουλη και στη Νέα Σμύρνη και παντού, αυτό που είπαμε και σήμερα το μεσημέρι στον Παλαμά, στην Καρδίτσα, σε όλες τις πληγείσες περιοχές, ότι αν δεν γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, αν δεν δοθεί γενναία χρηματοδότηση τα επόμενα χρόνια, συνεχώς θα βρισκόμαστε μπροστά σε νέες καταστροφές».

«Τα μεγάλα λόγια των κυβερνήσεων και από τον Ιανό και πιο πριν και μετά και σήμερα, δεν μας επαναπαύουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε πως «χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται αγώνας» και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να στηριχθούν στην τοπική επιτροπή τον κατοίκων, τονίζοντας πως «το ΚΚΕ είναι εδώ παρόν και στη Βουλή, ήδη καταθέσαμε επίκαιρη ερώτηση για τα προβλήματα της Λάρισας και των πληγεισών περιοχών».

«Χρειάζεται άμεση αποκατάσταση των ζημιών, χρειάζονται αποζημιώσεις στο 100% της καταστροφής και βεβαίως χρειάζονται όλα αυτά τα μέτρα που είπε πριν και ο Τάσος Τσιαπλές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, ο περιφερειακός σύμβουλος που είναι από εδώ και γνωρίζει τα ζητήματα και βρίσκεται και στην επιτροπή αγώνα, να τα παλέψουμε όλοι μαζί μέσα στη Βουλή, στην Ευρωβουλή, στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και κυρίως στους δρόμους του αγώνα», ανέφερε καταληκτικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024