Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας: Η συγκινητική στιγμή που ζητά σιγή για την τραγωδία στη Θεσσαλία και τον Αντώνη Καρυώτη

Χρήστος Μάστορας: Η συγκινητική στιγμή που ζητά σιγή για την τραγωδία στη Θεσσαλία και τον Αντώνη Καρυώτη

Ο frontman από τις Μέλισσες Χρήστος Μάστορας ζήτησε από το κοινό να σιγήσει για την τραγωδία στη Θεσσαλία και τον Αντώνη Καρυώτη.

Οι Μέλισσες έδωσαν συναυλία το βράδυ της Τρίτης 12/9 στο Ηρώδειο και τα έσοδα της εμφάνισής τους δόθηκαν για τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί». Ο Χρήστος Μάστορας και οι συνεργάτες του μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην παρουσία του Tom Hanks και της Rita Wilson στη συναυλία τους.

«Είναι ένα πολύ ευτυχές γεγονός, πάντα χαίρομαι όταν τους βλέπω και που μας στηρίζουν στην προσπάθεια που γίνεται εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν το συγκρότημα ζήτησε από το κοινό να κάνει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών, καθώς και για τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη που δολοφονήθηκε στο Blue Horizon.

«Και ενώ εμείς έχουμε συνηθίσει να ξεκινάμε τις συναυλίες μας με νότες δυνατές σκεφτήκαμε ότι απόψε με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας έχει μεγάλη αξία μια συλλογική παύση. Μια παύση για τη Θεσσαλία, για τον Έβρο, για τη Ρόδο, για τους συμπολίτες που έμειναν χωρίς σπίτι, που έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα, για τα δάση που κάηκαν και για τον Αντώνη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις πότε μπορεί να έρθουν, μπορεί να έρθουν ξαφνικά

Ο Χρήστος Μάστορας, που ζει τον έρωτά του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ενός γάμου, με τον frontman των Μελισσών να δείχνει τον συνεργάτη του τον Κώστα. «Τον βλέπω είναι πιο ψημένος», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις πότε μπορεί να έρθουν, μπορεί να έρθουν ξαφνικά», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας.

«Και να σκεφτόμασταν τον γάμο δεν θα το επικοινωνούσαμε»

Για τη σχέση τους ρωτήθηκε και το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. «Δεν θέλω να μιλάω τόσο για τα προσωπικά μου, δεν θέλω να τα γρουσουζέψω. Ό,τι είναι το δείχνω στα social μου το δείχνω και μέχρι εκεί. «Δεν σκεφτόμαστε τον γάμο, αλλά και να το σκεφτόμασταν δεν νομίζω ότι θα το επικοινωνούσαμε όχι», συνέχισε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024