Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι κοινές διακοπές στη Μήλο και η αγκαλιά σε σκάφος

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι κοινές διακοπές στη Μήλο και η αγκαλιά σε σκάφος

Δείτε τα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού!

Το νησί της Μήλου επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο τραγουδιστής και το μοντέλο θέλησαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο στη σχέση τους και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από την ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

Οι δυο τους μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ και να είναι φειδωλοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις στιγμές της στο νησί μαζί με τον αγαπημένο της.

Στην ανάρτηση απεικονίζονται τα τοπία του νησιού, η θάλασσα, τα γραφικά σοκάκια και λιμανάκια, ενώ σε μία φωτογραφία ποζάρει ξαπλωμένη αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα σκάφος.

Οι φωτογραφίες και η ανάρτησή της

Το ενδεχόμενο ενός γάμου

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη θα γιορτάσουν φέτος το καλοκαίρι την πρώτη επέτειο της σχέσης τους και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πρόσφατα, ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε καλεσμένος στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1.

Ο frontman του αγαπημένου συγκροτήματος «MELISSES» ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ερώτηση που τον έφερε σε εμφανή αμηχανία.

«Προηγουμένως λέγαμε ότι ο πιο κοντά σε δέσμευση είσαι εσύ, θέλουν να σε παντρέψουν τα παιδιά εδώ. Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;», ρώτησε αρχικά ο Τάσος Ριζόπουλος στον τραγουδιστή.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι», απάντησε ο Χρήστος Μάστορας, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να του επισημαίνει πως έχουν γίνει δηλώσεις από την άλλη πλευρά.

«Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα;», ανταπάντησε ο frontman του συγκροτήματος.

«Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Χρήστος Μάστορας στον αέρα του Κοσμοράδιο 95,1.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024