Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας: Απαντά στο ενδεχόμενου γάμου με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας: Απαντά στο ενδεχόμενου γάμου με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά»

Τρελά ερωτευμένοι είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρίσκονται σε σχέση τους τελευταίους μήνες και ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν.

Μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ και να είναι φειδωλοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ωστόσο δεν λείπουν οι κοινές αναρτήσεις στα social media.

Πρόσφατα βρέθηκαν στο Ντουμπάι και ανέβασαν αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, ενώ τις προάλλες το μοντέλο ανάρτησε και μία νέα φωτογραφία με τον τραγουδιστή στην οποία χαμογελούν.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε καλεσμένος στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1.

Ο frontman του αγαπημένου συγκροτήματος ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ερώτηση που τον έφερε σε εμφανή αμηχανία.

«Προηγουμένως λέγαμε ότι ο πιο κοντά σε δέσμευση είσαι εσύ, θέλουν να σε παντρέψουν τα παιδιά εδώ. Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;», ρώτησε αρχικά ο Τάσος Ριζόπουλος στον τραγουδιστή.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι», απάντησε ο Χρήστος Μάστορας, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να του επισημαίνει πως έχουν γίνει δηλώσεις από την άλλη πλευρά.

«Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα;», ανταπάντησε ο frontman του συγκροτήματος.

«Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Χρήστος Μάστορας στον αέρα του Κοσμοράδιο 95,1.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024