Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα: «Είχα πολλούς τσακωμούς με τον Τζώρτζογλου, ήταν εγωπαθής»

Βάνα Μπάρμπα: «Είχα πολλούς τσακωμούς με τον Τζώρτζογλου, ήταν εγωπαθής»

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την τηλεόραση, την περιπέτεια με την υγεία της και την προσωπική της ζωή.

Επιλέγοντας να απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά πράγματα, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως επέλεξε την αποχή γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της.

«Πιστεύω ότι μέσα από την ησυχία και την αποχή μπορεί να βρεις τον εαυτό σου καλύτερα. Έχω ανάγκη να απέχω για να μπορώ να ξανασυγκροτηθώ. Να μπορέσω να με ξαναβρώ και να μπορέσω να με πάρω από το χέρι και να πάμε λίγο παρακάτω. Εγώ με τη Βάνα παρέα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πρόβλημα με την υγεία της η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πόσο την άλλαξε. «Κάθε κακό που συμβαίνει στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει. Έρχεται για να μας δοκιμάσει. Το έχω δει ότι κάπου θέλει να με πάει, κάτι θέλει να μου μάθει. Μέσα από τον πόνο άλλωστε πιστεύω ότι ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον, άλλο νοιάξιμο για τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Δεν νοιαζόμουν, ήμουν τρομερά ματαιόδοξη, τρομερά εγωίστρια για πάρτη μου. Αυτό που θα κάνω και πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε τον φόβο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Τα δύο τελευταία χρόνια τρία είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Χρειάζεται ενέργεια η σκηνή. Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Μετά καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα θεματάκι, το πολεμήσαμε, πάμε πολύ καλύτερα. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο. Με τον Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελο, φτιάνουμε έναν χώρο στην Τήνο που να μπορούν να πηγαίνουν οι κακοποιημένες γυναίκες και να βρίσκουν ένα καταφύγιο», συνέχισε η Βάνα Μπάρμπα.

Αναφερόμενη στην τηλεόραση, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως την ενοχλεί που κάποιοι καλλιτέχνες παίρνουν διπλές και τριπλές εκπομπές στον χώρο. «Αυτό με σοκάρει, με ενοχλεί. Δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Δεν είναι «γιατί αυτός και όχι εγώ» αλλά το ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Εγώ θα ήθελα να αναβιώσουμε ξανά το “Καλλιτεχνικό καφενείο”».», συνέχισε η Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας για τα καλλιστεία όπου συμμετείχε, είπε πως ενώ ήταν αγκαλιά με όλα τα κορίτσια, μόλις αρχίσαμε να βγαίνουμε η μία έσπρωχνε την άλλη στην πραγματικότητα. «Ήμασταν δήθεν αγκαλιασμένες. Μου βάζουν τρικλοποδιά και λίγο πριν βγω μου πέφτουν τα παπούτσια και η κορδέλα. Μπορεί να μην το έκαναν εσκεμμένα αλλά πάνω στην ταραχή τους», θυμήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Ποτέ δεν τσακωνόμουν με τον Απόστολο Γκλέτσο

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα πως υπήρχαν τσακωμοί στη σειρά «Λιακάδα» με τον Απόστολο Γκλέτσο, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ αποκάλυψε πως με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχε πολλούς τσακωμούς γιατί ήταν εγωπαθής.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν εγωπαθής

«Ποτέ δεν τσακωνόμουν με τον Απόστολο, με τον Στράτο είχα πιο πολλούς τσακωμούς. Ο Στράτος ήθελε να είμαι στην ώρα μου που εγώ πάντα αργούσα. Επίσης δεν διάβαζα το σενάριο, έλεγα δικά μου λόγια. Ο Στράτος ήταν εγωπαθής τότε, ήταν όλη την ώρα να κοιτάξει να φαίνεται ο εαυτός του πιο πολύ από όλους. Το παραδέχεται πια και τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι πια οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την μητρότητα και είπε πως αυτό ήταν που την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη.

Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Ήταν ένα από τα λάθη που έχω κάνει

«Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Ήταν ένα από τα λάθη που έχω κάνει και δεν θα το ξανάκανα αν υπήρχε δεύτερη ζωή. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτοντας πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της, επισήμανε πως θα μπορούσε να γυρίσει πίσω σε μία από τις σχέσεις που τη «χάραξε».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024