Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Παππά για τις πλημμύρες στον Βόλο: «Έζησα έναν εφιάλτη, νιώθω άρρωστη»

Χριστίνα Παππά για τις πλημμύρες στον Βόλο: «Έζησα έναν εφιάλτη, νιώθω άρρωστη»

Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε με τη μητέρα της στον Βόλο, εκφράζοντας παράλληλα την οργή της για όλα όσα τραγικά συνέβησαν.

Λασπόνερα, σκόνη και διαλυμένοι δρόμοι είναι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στον Βόλο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, ενώ συνεχίζεται ο γολγοθάς για τους κατοίκους της Μαγνησίας. Η επαναφορά στην κανονικότητα για τον Βόλο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η πρόσβαση σε πολλές περιοχές δεν είναι εφικτή μετά από τις πλημμύρες και το σπάσιμο πολλών χειμάρρων της Μαγνησίας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στιγμές αγωνίας πέρασε και η Χριστίνα Παππά από τις φονικές πλημμύρες, καθώς η μητέρα της διαμένει στον Βόλο. Η κάμερα της εκπομής «Πρωινό» συνάντησε την επιχειρηματία και ηθοποιό η οποία αποκάλυψε πώς βίωσε τις μέρες εκείνες. «Ήταν τρομακτικό, έζησα έναν εφιάλτη. Ήταν να πάω την Πέμπτη αλλά τελικά λόγω βροχής δεν πήγα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε, ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη», δήλωσε.

«Νιώθω θυμό, οργή, σαν να μου παίρνουν την ίδια μου τη ζωή»

«Με τη μητέρα μου μιλούσα κάθε δέκα λεπτά. Και εγώ όπως και όλοι οι πολίτες νιώθω θυμό, οργή, ένιωσα σαν να μου παίρνουν όλη μου τη ζωή. Μετά τις φωτιές, ζούμε αυτό. Η ψυχολογία όλων μας πιστεύω ότι είναι πάνω κάτω. Ειλικρινά νιώθω άρρωστη. Εκεί που γελάω, εκεί κλαίω», ανέφερε η Χριστίνα Παππά. Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους γείτονες στον Βόλο και εξέφρασε την αγάπη της για την μητέρα της. «Η μητέρα μου είναι τέσσερις φορές εγχειρισμένη, ήταν ολομόναχη στο σπίτι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γείτονες στον Βόλο. Ήταν στιγμές αγωνίας, δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί κάθε φορά που τα συζητάω θέλω να κλαίω. Η μαμά μου είναι, με έχει γεννήσει, την αγαπώ, είναι μόνη της στον κόσμο. Ήμουν κάθε δέκα λεπτά στο τηλέφωνο να της μιλάω, να την εμψυχώνω, να κλαίω και να της δίνω δύναμη. Έχω και μια εξάρτηση με τη μητέρα μου και εκείνη από μένα και να προσπαθώ να τη καθησυχάζω. Ήταν πολύ άσχημο για όλον τον κόσμο. Δόξα το Θεό η δική μου μητέρα είναι καλά» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

Sports in

Η FIFA σκέφτεται να χρησιμοποιείται το VAR κατόπιν αιτήματος απ’ τις ομάδες (pic)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας καινοτομίας για την χρήση του VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024