magazin
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: «Χρυσή» εβδομάδα για Ταύρους, Ζυγούς και τρία ακόμη ζώδια

Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: «Χρυσή» εβδομάδα για Ταύρους, Ζυγούς και τρία ακόμη ζώδια

Δείτε αναλυτικά...

Ευχάριστα νέα για Καρκίνους, Ζυγούς και ακόμη τρία ζώδια προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 11-17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του αστρολόγου στην ιστοσελίδα Oroskopos, η εβδομάδα αυτή έρχεται γεμάτη από ευκαιρίες για όμορφες αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ενάρξεις που θα φέρουν επιτυχία!

Πέντε ζώδια θα χαμογελάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (11-17/9) από τον Κώστα Λεφάκη για ζώδιο ξεχωριστά

Κριός

Υιοθετήστε μια συντηρητική τακτική και μην εξαντλείτε τα περιθώρια μιας φανερής βελτίωσης. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μία σίγουρη επένδυση, ή εξέλιξη στην εργασία σας. Οι αδέσμευτοι αρχίζετε να έχετε προοπτικές για μια σοβαρή γνωριμία.

Αρκετοί από εσάς θα δημιουργήσετε συνθήκες για κάποιον απόγονο. Παρόλα αυτά, στα αισθηματικά, η ατμόσφαιρα θα είναι γεμάτη από ένταση, ενδεχομένως και εκρήξεις. Αυτό οφείλεται στον Άρη που διέρχεται από το ζώδιο του Ζυγού. Προφυλαχτείτε λοιπόν από ατυχήματα, λεκτικές εκρήξεις και συναισθηματικές δοκιμασίες. Αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή παρουσιάζει ένα βελτιωμένο κλίμα για τους περισσότερους από εσάς. Η ορθόδρομη Αφροδίτη βοηθά στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων, ή τονίζει την ερωτική σας καθημερινότητα. Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό συμβάλλει στην επιτάχυνση των επαγγελματικών υποθέσεων και στην ενεργοποίηση της τύχης στον τομέα αυτό.

Η συμπαράσταση ενός ανθρώπου σε ένα επαγγελματικό ζήτημα θα τονίσει το ηθικό σας. Για άλλους μια επιτυχημένη αγοραπωλησία θα ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας για το μέλλον. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε αιφνίδια και αυτό δεν θα γίνει τυχαία. Προσέξτε πως θα χειριστείτε τη νέα σας σχέση, αποφύγετε να είστε καταπιεστικοί και μην κάνετε λάθη του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Το μέσον του Σεπτέμβρη αυξάνει την κοινωνική και την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά οι πιθανότητες για διαφωνίες, παρεξηγήσεις και σχόλια, μεγάλες.

Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο του Αυγούστου και αυξάνει και τον παράγοντα της τύχης προκειμένου οι νέες προσπάθειες που θα καταβάλλετε να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, σε όποιον τομέα και αν στοχεύουν. Αξιοποιήστε επίσης προσφορές και ευκαιρίες που θα είναι χαρακτηριστικές τις επόμενες μέρες. Το μόνο ότι στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση θα είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη.

Καρκίνος

Το μέσον του Σεπτέμβρη έρχεται απαιτώντας σοφό οικονομικό χειρισμό για να μη βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη κατάσταση. Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό δημιουργεί μια μικρή εστία πολέμου στην οικογένεια που πρέπει να κατασβήσετε.

Άλλο τόσο δεν θα λείψει η ένταση στα αισθηματικά, η οποία και θα σας κουράσει. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν και οι καλές στιγμές, οι ευχάριστες συμπτώσεις και συναντήσεις καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη φορά. Πολλοί θα δείτε να αλλάζουν οι συνθήκες της ζωής σας, ή να γίνεται μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σας.

Λέων

Την εβδομάδα αυτή προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μια ανασυγκρότηση της ζωής σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε ένα απαιτητικό Φθινόπωρο. Διοχετεύστε τη δραστηριότητα σας εποικοδομητικά και αποφύγετε αντιθέσεις και εκνευρισμούς στο άμεσο περιβάλλον σας.

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στη δουλειά και μη χάνετε χρόνο με άσκοπες λεπτομέρειες και με κουραστικούς συνεργάτες. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ένα αιφνίδιο ταξίδι αναψυχής, ή θα κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Οτιδήποτε ξεκινήσετε αυτήν την περίοδο θα έχει προοπτικές, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί καθώς θα εξελιχθούν με αργό ρυθμό.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας χρειάζονται αναδιοργάνωση και προγραμματισμό. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεβρίου και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει μια μεγάλη ανακούφιση σε ένα σοβαρό θέμα και εγκαινιάζει μια καλύτερη περίοδο που σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Μη γκρινιάζετε, μη διχάζεστε και μη διστάζετε!

Κληρονομικές υποθέσεις πρέπει να τακτοποιηθούν και επαγγελματικά προβλήματα πρέπει και μπορούν να επιλυθούν. Ένας άνθρωπος θα φανεί χρήσιμος και ένας δικός σας παράγοντας από το στενό περιβάλλον θα σας αιφνιδιάσει με μια του προσφορά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου και η πορεία του Άρη στο ζώδιό σας, όπως και η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία κάνουν το δεύτερο μισό του μήνα πιο ευχάριστο και πιο δημιουργικό.

Ξεκινάει μια σημαντική περίοδος που θα εξελιχθεί σπονδυλωτά μέχρι τις γιορτές στη διάρκεια της οποίας θα ενισχύσετε το αντικείμενο της εργασίας σας, θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα τερματίσετε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, ή σχετικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν από την περασμένη Άνοιξη. Προσέχετε την έκφραση και τις δηλώσεις σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν έχουν καλή πρόθεση και μη κοινοποιείτε προσωπικά σας σχέδια. Η καλή όψη του Άρη με την Αφροδίτη βελτιώνει τη τύχη σας στον έρωτα.

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό είναι ανακουφιστικά καλύτερο. Ίσως γιατί οι διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και οι καθημερινές δραστηριότητες σας απορροφούν. Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν πρόνοια και φρόνηση.

Τα οικονομικά σας δεν είναι επαρκή, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε διότι οι ελλείψεις, ή οι εκκρεμότητες που παρουσιάζονται τώρα, θα τακτοποιηθούν σταδιακά. Σημαντική είναι η παρουσία σας τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται για μερικούς να προετοιμάζεται τώρα, η απροσδόκητη αναβίωση μιας παλιάς σχέσης που δεν έτυχε να βρει τη σωστή της έκφραση.

Τοξότης

Η συνέχεια του Σεπτέμβρη θα σας δραστηριοποιήσει αρκετά, θα μειώσει τα άγχη σας, θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση μιας σας προσδοκίας και θα ταξιδέψει αρκετούς από εσάς, σε ένα νέο προορισμό.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία θα συμβάλλει στη βελτίωση του κλίματος στην εργασία και στην ενίσχυση του παράγοντα της τύχης ο οποίος θα γίνει πιο αισθητός μέσα από τον οικονομικό τομέα. Οι περισσότερο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα πετύχετε ένα σημαντικό στόχο και όσοι βρίσκεστε στην κούρσα εξετάσεων η ανταγωνισμών θα κερδίσετε το ποθητό έπαθλο. Τέλος, τύχη παρουσιάζεται και στα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Στο μέσον του Σεπτέμβρη, οι περισσότεροι από εσάς, βελτιώνετε την επικοινωνία με το περιβάλλον. Άλλοι τυγχάνετε καλύτερης συνεννόησης με τους ανθρώπους της δουλειάς σας και γενικότερα, εφοδιάζεστε με πληροφορίες που αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες στην από εδώ και πέρα τακτική που θα αναπτύξετε, τόσο κοινωνικά, όσο και επαγγελματικά.

Όπως και να είναι, θα φτάσετε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση κάποιων επιδιώξεων. Μερικές από αυτές, είναι σίγουρο πως θα γίνουν πράξη πριν φτάσει ο Χειμώνας.

Υδροχόος

Η συνέχεια του Σεπτεμβρίου εξελίσσεται πιο δραστήρια. Η νευρικότητα δεν απουσιάζει και οι σχέσεις σας, κοινωνικές και αισθηματικές, βελτιώνονται και εξελίσσονται. Η καλή όψη του Άρη από τον Ζυγό με την Αφροδίτη, ορθόδρομη πλέον στον Λέοντα, είναι μεγάλη εγγύηση για τους περισσότερους από εσάς.

Στο μεταξύ, η προσέγγιση του Δία με τον Ουρανό στον Τάυρο, διατηρεί την εσωτερική σας ανησυχία και νευρικότητα, που δεν έχετε όμως λόγο να την φοβάστε και να την εντείνετε. Από τώρα μέχρι τα μέσα του προσεχούς Νοεμβρίου, κάτι σημαντικό θα προκύψει, ή στον επαγγελματικό, ή στον αισθηματικό τομέα, προκειμένου η νέα χρονιά να είναι πιο ισχυρή στα αντίστοιχα ζητήματα.

Ιχθύες

Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό και τις ανάγκες σας. Ο Σεπτέμβρης εξελίσσεται περίπλοκος και απαιτητικός. Η υγεία σας παρουσιάζεται ευαίσθητη και η ψυχολογία σας επίσης. Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει τον ψυχισμό σας και ο Άρης στον Ζυγό ενισχύει τον δυναμισμό σας.

Αν είστε οργανωμένοι και τα προβλήματα σας θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αλλά και να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας! Αισθηματικά, τα πράγματα παραμένουν λίγο περίεργα και σύνθετα, αλλά η εξυπνάδα, μαζί με τη διορατικότητά σας θα βοηθήσουν να μη χαθεί μια σχέση που έχει προοπτικές, αλλά είναι ασαφής προς το παρόν.

Only in

Και τώρα θα διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Στα κόμματα εξουσίας ο πολιτικός υπολογισμός είναι πάντα ισχυρότερος της όποιας ιδεολογικής αντίδρασης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023