Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα με την Πανσέληνο του Αυγούστου

Ζώδια: Αυτά θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα με την Πανσέληνο του Αυγούστου

Δείτε αν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό

Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά με την «Μπλε Πανσέληνο», η οποία μας προτρέπει να αφήσουμε το ροζ συννεφάκι μας, να σηκώσουμε μανίκια και να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα που τόσο καιρό αποφεύγαμε ή βάζαμε κάτω από τα χαλάκι.

Η Πανσέληνος αυτή μας κάνει πιο ρεαλιστές και πρακτικούς, καθώς πολύ κοντά της βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς.

Φυσικά, επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά σύμφωνα με το astrology.gr έξι από αυτά θα επηρεαστούν περισσότερο. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου η αλήθεια είναι ότι θα σε βασανίσει, καθώς θα προβληματιστείς αρκετά όσον αφορά στις σχέσεις σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσύ στραβά αρμενίζεις και κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και στις συνεργασίες σου και σε ό,τι έχει να κάνει με το/η σύντροφό σου. Από την άλλη, με το κλίμα γενικά να μην είναι καλό, με δυσκολίες, εμπόδια, απαιτήσεις ή αποφυγή των περαιτέρω ευθυνών και δεσμεύσεων, δεν αποκλείεται να έρθει και το τέλος μιας επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα αλλαγής πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα πρόσωπο που όμως θα είναι δύσκολο να σου ανοιχτεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και με την παρουσία του Κρόνου είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα άγχος για την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές ή ερωτικές σου σχέσεις. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά συναισθήματα ανεπάρκειας ή ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Ενδεχομένως να έχεις τάσεις να ξεκοπείς απ’ όλους και όλα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι θέλεις κάτι περισσότερο στη ζωή σου και ίσως πιο ποιοτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες στα επαγγελματικά σου, όπου τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί ή τα λόγια που έχουν ειπωθεί έχουν διαμορφώσει μια αρνητική εικόνα για σένα, ίσως μάλιστα να έχουν και αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκετά από αυτά θα έρθουν στο φως, όπως επίσης και παθογένειες που καλείσαι να βάλεις τέλος ή ενέργειες που θεωρείς ότι είχαν σαν στόχο να δυσκολέψουν τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική για κάτι που δεν ευθύνεσαι. Καλό θα ήταν, επίσης, πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο, να ζητήσεις λεπτομερή αναφορά και ανάλυση, ώστε να ξέρεις τι καθήκοντα και υποχρεώσεις έχεις, αλλά και αν μπορείς να αντεπεξέλθεις χρονικά. Η επιπολαιότητα ή η τάση σου να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα θα σου στοιχίσει, γι’ αυτό πρόσεξε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να χάνεις κάθε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Ενδεχομένως να βγουν στη φόρα θέματα που θα χρειαστεί να αναλάβεις την επίλυσή τους, σε σχέση με την οικογένειά σου ή ένα ακίνητο, αλλά και προβλήματα με το σπίτι ή τη δουλειά που θα σε έχουν στο τρέξιμο. Είναι πιθανές βλάβες και τεχνικά προβλήματα με ένα έργο που ήταν να ξεκινήσει ή μια μετακόμιση ή με την υγεία ενός πολύ δικού σου ανθρώπους. Όλα αυτά φαίνεται να σε ταλαιπωρούν και σωματικά, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια των αντοχών σου.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς, το κέντρο βάρους εκτός από τα οικονομικά, θα πέσει και στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται ένα περιστατικό ή «παλιά χρέη» είτε στην εφορία είτε σε τράπεζες να γίνουν απαιτητά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις πια και θα αναγκαστείς να προχωρήσεις σε διακανονισμό. Από την άλλη, ίσως να ανακύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, όπως επίσης να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να συμβιβαστείς με λιγότερες αποδοχές. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, μάλλον δε θα πάνε καλά τα πράγματα, πιθανόν γιατί είχες πολλές προσδοκίες για ένα πρόσωπο, που θα φανεί κατώτερο των περιστάσεων ή ψάχνει άτομο για να του λύσει τα προβλήματά του. Αν είσαι σε σχέση, η έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης από το ταίρι σου, θα σε βάλει σε σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό να περιορίσεις τις φαντασιώσεις σου, με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί η πραγματικότητα θα σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα. Μια συμφωνία μπορεί να ακυρωθεί ή να αρνηθείς εσύ να την προχωρήσεις, αν οι όροι είναι περιοριστικοί, να μην πάρεις τα χρήματα που υπολόγιζες ή να χρειαστεί να ξοδέψεις ένα ποσό για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες. Όλα αυτά σου δημιουργούν πρόσθετο άγχος, σε αναγκάζουν να συμβιβαστείς, να κόψεις έξοδα που σου έδιναν μια ευχαρίστηση ή να βρεις μια επιπλέον πηγή εσόδων, μπας και βγάλεις κανά ευρώ παραπάνω. Επιπλέον, εξ αιτίας τους, θα υπάρχει και αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτικοσεξουαλίκη σου ζωή, αφού το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στα πρακτικά προβλήματα κι όχι στις επιθυμίες σου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024