Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά θα χαμογελάσουν τον Σεπτέμβριο - Από ευκαιρίες άλλο τίποτα

Ζώδια: Αυτά θα χαμογελάσουν τον Σεπτέμβριο – Από ευκαιρίες άλλο τίποτα

Κανείς και τίποτα δε θα μπορεί να σκιάσει την ευτυχία τους!

Ο Αύγουστος σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και όλοι αναρωτιούνται πώς θα κυλήσει ο νέος μήνας.

Ο Σεπτέμβριος λοιπόν, κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα. Ορισμένα ζώδια θα τα ζορίσει άλλα όμως θα τα αφήσει αρκετά ευχαριστημένα.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, γεμάτο όμορφες στιγμές και σημαντικές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τα ζώδια που θα ξετρελαθούν με τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει το astrology.gr είναι μόνο δύο: Ο Ταύρος και ο Ζυγός.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου, που έχεις τον Δία πάνω σου αλλά τίποτα άλλο που να τυφλώνει την τύχη σου, η αλήθεια είναι ότι θα τον χαρείς με την καρδιά σου τον Σεπτέμβριο. Εξωστρεφής, κοινωνικός, με κέφι και χαμόγελο θα είσαι στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μαζεύεις τα δώρα του σύμπαντος, είτε υλικά είτε συναισθηματικά και κανείς και τίποτα δε θα μπορεί να σκιάσει την ευτυχία σου.

Από ευκαιρίες για να επεκταθείς, να κερδίσεις ό,τι θέλεις, να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή θα εμφανιστούν τόσο στις 4, όσο και στις 6, 8, 17 και 25 του μήνα. Όσο για τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να σου ξοφλήσει κάτι χρωστούμενα ερωτικά ή όσον αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια, μέχρι τις 16 του μήνα.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι η αποκάλυψη του μήνα κυρίως εσύ του β’ δεκαημέρου, καθώς χτυπάς σε δύο ταμπλό: Έχεις Άρη πάνω σου που σε κάνει πιο διεκδικητικό και αποφασισμένο να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα της προσωπικής σου ζωής και να πάψεις να είσαι τόσο ανεκτικός και να μη λες «όχι» όταν πρέπει και δεύτερον, Δία στον 8ο και Αφροδίτη στον 11ο που είναι το Α και το Ω τόσο για να γλιτώσεις από οικονομικά θέματα ή να αποκτήσεις χρήματα, όσο και το να κάνεις κονέ και να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, με άτομα που αργότερα θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα ή θα σε στηρίξουν.

Στις σχέσεις δεν τα πας καλά, όμως μπορεί να μην θέλεις κιόλας να δεσμευτείς, αλλά να παραμείνεις αυτή την περίοδο ελεύθερος, ωραίος και διαθέσιμος.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024