Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Κατεπείγον έγγραφο για τον κίνδυνο πλιάτσικου κι αισχροκέρδειας στις περιοχές που έπληξε ο «Daniel»

Αποκάλυψη: Κατεπείγον έγγραφο για τον κίνδυνο πλιάτσικου κι αισχροκέρδειας στις περιοχές που έπληξε ο «Daniel»

Ζητείται η λήψη έκτακτων μέτρων αστυνόμευσης αλλά κι η επέμβαση της Οικονομικής Αστυνομίας

Εκτακτους αστυνομικούς ελέγχους και μέτρα αστυνόμευσης στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία “Daniel” προκειμένου να αποφευχθεί πλιάτσικο αλλά και φαινόμενα αισχροκέρδειας  ζητά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με έγγραφο που αποκαλύπτει το in.

Μάλιστα στο έγγραφο αυτό με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2023 που έχει τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος ζητείται η συνδρομή της Οικονομικής αστυνομίας αλλά και φορολογικών αρχών .

Στο εν λόγω έγγραφο με θέμα «πρόληψη κι αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών ένεκα ακραίων καιρικών φαινομένων» επισημαίνεται σε αυτό «με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τα τελευταία 24ωρα την περιοχή αρμοδιότητας σας προκαλώντας  ιδιάζουσες καταστάσεις οι οποίες συνεπάγονται σοβαρές δυσλειτουργίες στην καθημερινότητα των πολιτών (απομάκρυνση , αδυναμία πρόσβασης ή εγκλωβισμό στις οικίες τους δυσχέρεια σχετικά με την εξεύρεση βασικών ειδών διαβίωσης αγαθών και υπηρεσιών) και προς το σκοπό πρόληψης κι αντιμετώπισης μαζικών κλοπών και φαινομένων αθέμιτων ή καταχρηστικών πρακτικών εκμετάλλευσης  των καταναλωτών (αισχροκέρδεια υπερκοστολόγηση αγαθών,  παρεμπόριο  κλπ)  και λοιπά παρακαλούμε όπως προβείτε στην υλοποίηση ολοκληρωμένου πλέγματος αστυνόμευσης των επίμαχων περιοχών.

Αξιοποιώντας και δραστηριοποιώντας στο έπακρο το προσωπικό των συναρμόδιων υπηρεσιών δικαιοδοσίας σας ασφαλείας τάξης και τροχαίας αστυνόμευσης».

Ακόμη ζητείται από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες «να μεριμνήσετε για την ενίσχυση διεύρυνση της συνεργασίας με συναρμόδιους φορείς και υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Εμπορίου κι ειδικότερα του τομέα Προστασίας Καταναλωτή, Αρχές Φορολογικού Ελέγχου κλπ) διενεργώντας από κοινού στοχευμένους ελέγχους σε σημεία, χώρους οχήματα  κατά την κρίση συνεκτιμώντας τις συνθήκες που επικρατούν».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024