Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για την υπέρβαση κόντρα στην Ολλανδία η Εθνική

Για την υπέρβαση κόντρα στην Ολλανδία η Εθνική

Για το θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης η Εθνική μας απόψε (21:45) κόντρα στην Ολλανδία…

Την «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, συνεχίζει απόψε η Εθνική μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται στις 21:45 το βράδυ στο «Philips Stadium» κόντρα στην Ολλανδία, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την βάλει για τα καλά σε… τροχιά πρόκρισης.

Η Ελλάδα είναι στην 2η θέση με έξι πόντους στο +3 από την 4η Ολλανδία, με τους οράνιε ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παιχνίδι – κλειδί σύμφωνα με τον Πογέτ το αποψινό

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι: «Είναι κλειδί δεδομένης της χρονικής στιγμής. Δεν θα έρθει το τέλος αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά αν το καταφέρουμε θα έχει τεράστια σημασία για την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Παντελής Χατζηδιάκος ανάφερε: «Έχω παίξει αρκετές φορές με καλά αποτελέσματα. Έχω κολλητούς φίλους στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ξέρω αρκετά πράγματα για τους Ολλανδούς. Θα προσπαθήσω με τις γνώσεις μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος ο Γκουστάβο Πογέτ πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Τζορζτ Μπάλντοκ, ο οποίος υπέστη θλάση και έμεινε εκτός για την αναμέτρηση με τους «οράνιε». Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του τιμωρημένου, Ντίνου Μαυροπάνου.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024