Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδιάκος: «Πρέπει να πονάμε για το εθνόσημο»

Χατζηδιάκος: «Πρέπει να πονάμε για το εθνόσημο»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Ολλανδία, στάθηκε στη δυναμική της Εθνικής ομάδας, που δεν πρέπει να φοβηθεί την Ολλανδία.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ήταν αυτός που βρέθηκε μαζί με τον Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ολλανδία, με τον Έλληνα αμυντικό να βρίσκεται σε μία περίεργη για τον ίδιο συνθήκη, μιας και η μητέρα του είναι Ολλανδή.

Ο νέος παίκτης της Κάλιαρι μίλησε για τις δύο ομάδες, χωρίς να θεωρεί την Ελλάδα κατώτερη από τους «Οράνιε» και στάθηκε στην δυναμική της ελληνικής άμυνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χατζηδιάκος για:

Τα συναισθήματά του που θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία: «Τι συμβουλές έχω δώσει δεν θα σας πω. Για μένα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.  Όπως ξέρετε η μητέρα μου είναι Ολλανδή και ο πατέρας μου Έλληνας. Όλη η οικογένειά μου υποστηρίζει την Ελλάδα, οι γονείς μου, η κοπέλα μου. Περίμενα 10-12 χρόνια για να παίξω απέναντι στην Ολλανδία και θέλω πολύ να νικήσουμε».

Για την εθνική ομάδα της Ολλανδίας: «Έχω παίξει αρκετές φορές με καλά αποτελέσματα. Έχω κολλητούς φίλους στην Εθνική Ολλανδίας. Ξέρω αρκετά πράγματα για τους Ολλανδούς. Θα προσπαθήσω με τις γνώσεις μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

Την απουσία του Μαυροπάνου: «Η άμυνα δεν είμαι εγώ και ο Ντίνος. Η άμυνα είμαστε και οι 11. Ο Ντίνος είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η άμυνα θα είναι δυνατή».

Την Εθνική Ομάδα: «Να μπαίνουμε στο γήπεδο, να πονάμε για το εθνόσημο και να παλεύουμε για τη νίκη. Για τους Ολλανδούς είναι σημαντικό. Θα έρθουν ‘πεινασμένοι’ για τη νίκη αλλά και εμείς το θέλουμε πολύ και συζητάμε πόσο θέλουμε να παίξουμε σε ένα τουρνουά».

Για το αν το παρομοιάζει με το παιχνίδι στη Γαλλία: «Θα έχει ομοιότητες. Η Ολλανδία είναι φαβορί. Παίζει εντός έδρας και έχει αρκετά καλούς παίκτες. Δεν είμαστε κατώτεροι από αυτούς. Είμαστε Έλληνες, είμαστε ενωμένοι και θα μπούμε στο γήπεδο να παλέψουμε».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024