Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σέκουλιτς: «Είναι δύσκολο να μαρκάρεις τον Ντόντσιτς με νόμιμο τρόπο»

Σέκουλιτς: «Είναι δύσκολο να μαρκάρεις τον Ντόντσιτς με νόμιμο τρόπο»

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς μίλησε για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και τη διαιτησία προς τον Ντόντσιτς.

Ο Καναδάς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας που γνώρισε την ήττα με 100-89 και έχασε την ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Αλεξάντερ Σέκουλιτς, να μιλά για τον αποκλεισμό και τον Ντόντσιτς.

Ο προπονητής των Σλοβένων μετά την ήττα που γνώρισε η Εθνική του ομάδα, κλήθηκε να σχολιάσει τον αγώνα, αλλά και τη συμπεριφορά του ηγέτη της ομάδας του, Λούκα Ντόντσιτς που αποβλήθηκε στις αρχές της 4ης περιόδου, με 2 τεχνικές ποινές.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέκουλιτς μετά τον αγώνα:

«Συγχαρητήρια στον Καναδά, έχουν σπουδαία ομάδα, σπουδαίους παίκτες, σπουδαίο προπονητή. Παίξαμε καλά ή υπέροχα στο πρώτο μέρος. Στην τρίτη περίοδο δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον και αστοχήσαμε σε ανοιχτά σουτ. Στο τέλος της ημέρας, ο αθλητισμός τους επικράτησε.

Είμαι περήφανος για όσα κάναμε, ενώ είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Αυτό που καταφέραμε είναι περισσότερο από καταπληκτικό. Τα παιδιά, όλα, έδωσαν όσα είχαν και έπαιξαν πολύ καλύτερα απ’ όσο όλοι περίμεναν. Είχαμε σπουδαία ατμόσφαιρα, σπουδαία υποστήριξη, όλη η αρένα ήταν με το μέρος μας. Υπήρχαν λίγοι στους οποίους δεν αρέσαμε, αλλά τι να κάνουμε γι’ αυτό.

Στο τέλος μας έλειψε ο Λούκα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, σουτάραμε καλά, όμως στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο στον αιφνιδιασμό. Στη συνέχεια τους αφήσαμε να σκοράρουν πολλούς πόντους σε αυτό το κομμάτι.

Έχουν παίκτες με ικανότητες, ήταν κρίσιμο αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Καναδάς έχει τρομερή ομάδα, μπορεί να παίξει με διαφορετικά σχήματα, έχει ψηλά και δυνατά γκαρντ, έχει όσα χρειάζονται για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Μπορούν να ματσάρουν με τις ΗΠΑ. Το είχα πει πριν από την έναρξη του τουρνουά, τους θεωρούσα φαβορί για να πάρουν μετάλλιο και πλέον βρίσκονται στα ημιτελικά.

Είναι δύσκολο να παίξεις σε ένα ματς στο οποίο σε χτυπούν συνεχώς, σε όλο τον αγώνα. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Ο Ντόντσιτς έχει τη μπάλα στα χέρια του, είναι εκνευριστικό.

Σε κουράζει όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε να βρεθείτε στη θέση του για να καταλάβετε, δεν φαίνεται ωραίο, είναι όμως πολύ δύσκολο. Κι αυτό κάνει τον Λούκα τόσο ξεχωριστό. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις με νόμιμο τρόπο».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024