Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Άγιαξ παίρνει 1.555 εισιτήρια στην OPAP Arena»

«Ο Άγιαξ παίρνει 1.555 εισιτήρια στην OPAP Arena»

Ολλανδικά μέσα αναφέρουν πως ο Άγιαξ θα μπορέσει να φέρει 1.555 οπαδούς του στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Άγιαξ και ΑΕΚ κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο στο Europa League και αυτομάτως οι μεταξύ τους αναμετρήσεις προβληματίζουν την UEFA.

Την προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί για τους ομίλους του Champions League το 2018, είχαν συμβεί επεισόδια, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία και υπάρχει η σκέψη για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Ολλανδικό μέσο ωστόσο θεωρεί πως τελικά θα επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων. Συγκεκριμένα το «at5.nl» αναφέρει πως οι οπαδοί του Άγιαξ θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στην «Αγιά Σοφία».

Μάλιστα στην Ολλανδία θεωρούν πως 1.555 φίλοι του Αίαντα θα μπορέσουν να δουν από κοντά το παιχνίδι στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Μια μέρα μετά την κλήρωση, ο Άγιαξ συμβούλεψε τους οπαδούς να περιμένουν λίγο πριν κάνουν κράτηση για ταξίδια σε Αθήνα και Μασσαλία. Οι μονομαχίες με ΑΕΚ και Ολιμπίκ θεωρούνται ματς υψηλού κινδύνου. Ως αποτέλεσμα, δεν ήταν ακόμη βέβαιο αν οι οπαδοί του Άγιαξ θα ήταν ευπρόσδεκτοι και στα δύο ματς. Είναι πλέον γνωστό ότι από την Αθήνα έχουν ανάψει το πράσινο φως.

Το αν θα τους επιτραπεί να πάνε και στη Γαλλία θα ανακοινωθεί αργότερα. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Στην Αθήνα θα ελεγχθεί αν το όνομα στο εισιτήριό σας ταιριάζει με το όνομα της ταυτότητάς σας. Αλλά έτσι γίνεται πάντα στους ευρωπαϊκούς εκτός έδρας αγώνες», αναφέρουν χαρακτηριστικά, για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τους οπαδούς της ΑΕΚ και την παρουσία τους στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», γράφουν:

«Μάλλον θα εξαρτηθεί από το πώς θα συμπεριφερθεί ο σκληρός πυρήνας οπαδών της ΑΕΚ όταν ο Άγιαξ είναι στην Αθήνα. Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους και το 2018, όταν το εκτός έδρας τμήμα της κερκίδας βομβαρδίστηκε με φωτοβολίδες και ένας χούλιγκαν της ΑΕΚ πέταξε βόμβα μολότοφ στο τμήμα των φιλοξενούμενων».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024