Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασίστ από τον Γιόβετιτς στη ισοπαλία (2-2) του Μαυροβουνίου (vid)

Ασίστ από τον Γιόβετιτς στη ισοπαλία (2-2) του Μαυροβουνίου (vid)

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Μαυροβουνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μια ακόμα εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου πραγματοποίησε ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή στο 46’ αντί του Ντζουκάνοβιτς και στο 89’ είχε την ασίστ στο γκολ του Σάβιτς, με το οποίο το Μαυροβούνιο έκανε το 2-1.

Ο Γιόβετιτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Σάβιτς και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ένα γκολ, όμως, που δεν ήταν ικανό να δώσει τη νίκη στο Μαυροβούνιο, καθώς η Λιθουανία ισοφάρισε στο 90+4’ με τον Τσέρνιχ.

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Παουλάουσκας στο 71’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κρίστοβιτς στο 78’.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 69η εμφάνιση του Γιόβετιτς με την εθνική ομάδα της χώρας του, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να έχει 31 γκολ και 14 ασίστ στο ενεργητικό του.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο προπονητής του Μαυροβουνίου είχε αποθεώσει τον έμπειρο επιθετικό. «Ο ρόλος του Γιόβετιτς θα είναι πολλαπλός, είναι ο ηγέτης, ο αρχηγός, είμαστε πολύ πιο δυνατοί με αυτόν. Θα έχει τον χρόνο του, προπονούταν όσο έψαχνε ομάδα, τον είδα στην προπόνηση και είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε πως ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραντούλοβιτς για τον Γιόβετιτς.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024