Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρίτσαρντς reloaded: Ο παίκτης που θα… τρελάνει κόσμο

Ρίτσαρντς reloaded: Ο παίκτης που θα… τρελάνει κόσμο

Ο Άγγλος αριστερός μπακ, Ομάρ Ρίτσαρντς έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα που βγάζει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, εξασφαλίζοντας την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και κάνοντας το τρία στα τρία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα έχουν κυλήσει όπως θα ήθελε ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ κι αυτό βέβαια ικανοποιεί απόλυτα τον Ισπανό προπονητή των πειραιωτών.

Επίσης αν σε αυτά που προαναφέραμε προσθέσουμε και τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι», γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός «χτίζει» σε γερά θεμέλια τη νέα του ομάδα.

Μιας όμως και η κουβέντα πήγε στις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στον παίκτη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Ρέντη, δείχνοντας ότι πολύ σύντομα θα κάνει την διαφορά για την ομάδα του λιμανιού.

Ο λόγος για τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος πήγε στους πειραιώτες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Άγγλος αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα που βγάζει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και όλοι βλέπουν έναν παίκτη που μπορεί να «τρελάνει» κόσμο μόλις θα μπει σε ρυθμούς παιχνιδιών.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Μπάγερν κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Η μεγάλη προσπάθεια στο Ρέντη                       

Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη διάθεση που βγάζει σε καθημερινή βάση ο Άγγλος αμυντικός, ώστε να τεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Ρίτσαρντς κάνει μεγάλο μέρος των προπονήσεων με την ομάδα αλλά παράλληλα κάνει και ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ρίτσαρντς, παρά το ότι ο Άγγλος μπακ είναι μικρό χρονικό διάστημα στο Ρέντη.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς κάνει μεγάλη προσπάθεια σε καθημερινή βάση για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους

Ο 24χρονος αμυντικός της ομάδας του Πειραιά θέλει να κάνει το μεγάλο come back στην καριέρα του και η εικόνα που βγάζει στο Ρέντη φανερώνει ότι ο Μαρτίνεθ θα έχει σύντομα στη διάθεσή του έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Κι αυτό το λένε πρώτα απ’ όλα όσοι έχουν δει αυτές τις μέρες τον Ρίτσαρντς στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών, καθώς ο Άγγλος εντυπωσιάζει με τις ικανότητες που έχει στο παιχνίδι του.

Σε σύντομο λοιπόν χρονικό διάστημα ο Μαρτίνεθ θα μπορεί να ποντάρει και στον Ρίτσαρντς, καθώς ο Άγγλος κάνει μεγάλη προσπάθεια και είναι δεδομένο ότι μιλάμε για έναν παίκτη που θα αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι των πειραιωτών.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για τον Ρίτσαρντς είναι η καλή ψυχολογία που έχει ο Άγγλος μπακ, καθώς πέρασε πέρυσι μια δύσκολη χρονιά αλλά τώρα είναι έτοιμος και το κυριότερο δυνατός να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δίνουν μεγάλη προσοχή στις προπονήσεις για τον Ρίτσαρντς, καθώς θέλουν η επιστροφή του παίκτη στο γήπεδο να γίνει όταν ο Άγγλος θα είναι 100% έτοιμος.

Κι όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα δούμε τον 24χρονο μπακ να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024