Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε δήμο της χώρας έριξαν τσιμέντο στο αποχετευτικό δίκτυο

Σε δήμο της χώρας έριξαν τσιμέντο στο αποχετευτικό δίκτυο

Απίστευτο γεγονός καταγγέλλει δήμος της χώρας πως συνέβη στο αποχετευτικό δίκτυο του.

Δεν έχουν τελειωμό οι βανδαλισμοί και οι φθορές στη δημόσια περιουσία των Δήμων της χώρας. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει ο Δήμος Αποκορώνου, υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο άγνωστος ρίχνει τσιμέντο μέσα στο αποχετευτικό δίκτυο.

«Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, ότι στον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, γνωστοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου ότι στην κατοχή της Αστυνομίας περιήλθε οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται άτομο τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής προς Δευτέρα να προβαίνει στην παράνομη ρίψη τσιμέντου σε φρεάτιο του αποχετευτικού δικτύου Γεωργιούπολης, πράγμα που είχε ξανασυμβεί προ μηνός περίπου», υποστηρίζει σε ανάρτηση του ο Δήμος Αποκορώνου και προσθέτει:

«Όπως με πληροφόρησε η Αστυνομία με τα πειστήρια τα οποία συνέλεξε βρίσκεται σε διαδικασία ταυτοποίησης του συγκεκριμένου ατόμου, αποστέλλοντας τα πειστήρια και οπτικοακουστικό υλικό στα εγκληματολογικά εργαστήρια Αθηνών.

Το παραπάνω γεγονός έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων δυσάρεστων καταστάσεων – φθορών δημοτικής περιουσίας που αποβαίνουν σε βάρος της καθημερινότητας των δημοτών και επισκεπτών του Δήμου μας.

Ξεπερνώντας την απογοήτευση που μας δίνουν τέτοιου είδους γεγονότα δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να τα καταδικάζουμε, να τα αποτρέπουμε και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την κοινωνική γαλήνη και ειρήνη στον τόπο μας», αναφέρει στην ίδια ανάρτηση η Δημοτική Αρχή Αποκορώνου.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024