Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Αστυνομικός σταμάτησε Ι.Χ για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και κατέληξε να δίνει τις πρώτες βοήθειες σε μωρό

ΗΠΑ: Αστυνομικός σταμάτησε Ι.Χ για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και κατέληξε να δίνει τις πρώτες βοήθειες σε μωρό

Η μητέρα ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει για βοήθεια καθώς το μωρό της παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

Συγκλονίζει η υπόθεση διάσωσης ενός μωρού στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, από αστυνομικό ο οποίος σταμάτησε το Ι.Χ στο οποίο επέβαινε το παιδί για υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Ο αστυνομικός Μπρένταν Φρέιζερ  βλέποντας το όχημα να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, έκανε νόημα στην οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Γρήγορα όμως συνειδητοποίησε πως ο λόγος της υψηλής ταχύτητας, ήταν ένα έκτακτο γεγονός.

Το ενάμιση έτους μωρό που βρισκόταν μέσα δεν μπορούσε να αναπνεύσει καθώς κάτι είχε φράξει την αναπνευστική οδό του, με αποτέλεσμα τα χείλη του να έχουν μελανιάσει. Ο αστυνομικός δίχως να χάσει λεπτό, το βγάζει από το αυτοκίνητο, το παίρνει στα χέρια του και αρχίζει να του δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Στα πλάνα, η μητέρα του παιδιού ακούγεται να ουρλιάζει: «Βοήθεια, βοηθήστε μας, έχουμε ένα μωρό εδώ μέσα που πεθαίνει».

Η οικογένεια του μωρού παρακαλεί τον αστυνομικό να τους αφήσει να συνεχίσουν την πορεία τους προς το νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί τους.

«Τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Μας είπαν ότι είχε COVID και μετά άρχισε να εμφανίζει διάφορα συμπτώματα», είπε στον αστυνομικό μία γυναίκα που συνόδευε στο νοσοκομείο την οικογένεια του μωρού. Ένας από τους γονείς άρχισε να ουρλιάζει «όχι, σε παρακαλώ μην τον πάρεις» προτού ο Φρέιζερ πει «δεν πρόκειται να τον πάρω».

Στη συνέχεια, το βίντεο από την κάμερα του περιπολικού, κατέγραψε τον Φρέιζερ να χτυπά επανειλημμένα το παιδί στην πλάτη και να προσπαθεί να απομακρύνει αυτό που εμπόδιζε την αναπνοή του μωρού.

Αμέσως μετά, ο αστυνομικός ακούγεται να λέει: «Παίρνει αέρα, παίρνει αέρα. Μπορώ να τον νιώσω». Οι πανικόβλητοι γονείς, που δεν κατονομάζονται, βρίσκονταν στο πλευρό του αστυνομικού καθώς τελειώνει το βίντεο.

Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο «ήρωας» αστυνομικός του Μίσιγκαν, Μπρέινταν Φρέιζερ δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση, δεν μπορείς να κόψεις κλήση στον οδηγό, όταν σταματώντας το όχημα που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, βλέπεις ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024