Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα απέτρεψε την αρπαγή ανηλίκου από άντρα έξω από κατάστημα στη Βρετανία [Βίντεο]

Γυναίκα απέτρεψε την αρπαγή ανηλίκου από άντρα έξω από κατάστημα στη Βρετανία [Βίντεο]

Δύο άντρες καταζητούνται από την Αστυνομία

Μία παρ’ ολίγον απαγωγή ανηλίκου απέτρεψε γυναίκα στη Βρετανία, έξω από ένα κατάστημα.

Στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τη γυναίκα να έρχεται αντιμέτωπη με έναν άντρα που μιλούσε με μία 11χρονη και προσπαθούσε να την παρασύρει.

Φέρεται πως τον άκουσε να την ρωτάει εάν είναι μόνη της και τότε επενέβη αμέσως.

Η γυναίκα φαίνεται να περνάει δίπλα από τον άνδρα και από το κορίτσι, με μια μαύρη τσάντα για ψώνια στον ώμο της. Μπαίνει στο κατάστημα αλλά κοιτάζει το κορίτσι λίγο πριν μπει μέσα.

Βγαίνει ξανά στον δρόμο 25 δευτερόλεπτα αργότερα και λέει στον άνδρα να φύγει, προτού κάνει νόημα στην κοπέλα να έρθει μαζί της στο κατάστημα, όπου κάλεσε την αστυνομία.

Ο ύποπτος επίδοξος απαγωγέας, ο οποίος θεωρείται ότι βρισκόταν μαζί με έναν άλλον άνδρα σε κοντινή απόσταση, απομακρύνθηκε.

Δύο άνδρες καταζητούνται, τώρα,από την αστυνομία και οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν χθες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε στη MailOnline: «Είδα την κοπέλα να μπαίνει πρώτη, την έχω ξαναδεί καθώς μένει κοντά, και δύο άνδρες που δεν έχω δει μπήκαν αμέσως μετά. Η κοπέλα κοίταζε το κατάστημα για λίγα λεπτά και οι άνδρες την παρακολουθούσαν στενά, παρατηρώντας τι έκανε και ίσως κοιτώντας αν ήταν κάποιος μαζί της.

»Ένας από τους άνδρες ήρθε στη συνέχεια στον πάγκο και με ρώτησε για κάρτα ανανέωσης κινητής τηλεφωνίας. Βγήκε πρώτα από το κατάστημα και στράφηκε δεξιά. Η κάμερα ασφαλείας τον δείχνει να περιμένει έξω από το κατάστημα. Η κοπέλα αγόρασε κάτι -γλυκά νομίζω- και βγήκε από το κατάστημά μου και προσπέρασε τον άνδρα που περίμενε έξω από το διπλανό κατάστημα.

»Την ακολούθησε και τη ρώτησε κάτι που την έκανε να γυρίσει. Προφανώς, τη ρώτησε αν ήταν μόνη της και αν χρειαζόταν βοήθεια».

«Σε αυτό το σημείο μια γυναίκα με ένα μακρύ τιρκουάζ φόρεμα μπήκε στο κατάστημα, αλλά έριξε μια ματιά προς το μέρος τους καθώς έμπαινε μέσα. Ήταν προφανώς ανήσυχη για το τι συνέβαινε.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βγήκε από το κατάστημα και προκάλεσε τον άνδρα. Την άκουσα να του λέει ότι επρόκειτο να καλέσει την αστυνομία και ζήτησε από την κοπέλα να έρθει μαζί της.

Η κοπέλα, η οποία ήταν πλέον αρκετά μπερδεμένη και φοβισμένη, πήγε με τη γυναίκα μέσα στο κατάστημα. Ο άνδρας έμεινε για λίγο εκεί, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε προς την άλλη πλευρά του δρόμου» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024