Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τον κατηγόρησαν ότι τους έκλεψε και απήγαγε την 8χρονη κόρη τους – Τη μετέφερε σε βαλίτσα

Τον κατηγόρησαν ότι τους έκλεψε και απήγαγε την 8χρονη κόρη τους – Τη μετέφερε σε βαλίτσα

Εφιάλτης για οικογένεια στις Φιλιππίνες – Ο επιστάτης τους μπήκε στο σπίτι και απήγαγε την κόρη τους

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο από την απαγωγή ενός 8χρονου κοριτσιού στις Φιλιππίνες, την οποία ο δράστης έβαλε μέσα σε βαλίτσα για να τη μεταφέρει.

Η Jin Nichole You επέστρεφε από το σχολείο της όταν ο επιστάτης του σπιτιού της την απήγαγε και φέρεται να την έβαλε μέσα σε μια βαλίτσα. Η μητέρα της, Tyree Rendal, όταν κατάλαβε ότι η 8χρονη κόρη της δεν ήταν στο σπίτι, ανησύχησε και αμέσως ήλεγξε τις κάμερες του διαμερίσματος.

Έντρομη διαπίστωσε ότι ένα άνδρας, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καθώς φορούσε κουκούλα, είχε μπει στο σπίτι. Στη συνέχεια, στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, ο 32 Godiflor Rama,  φαίνεται να σέρνει μία μεγάλη μαύρη βαλίτσα, στην οποία πιστεύεται ότι έβαλε το κοριτσάκι για να το μεταφέρει.


Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες και η 8χρονη εντοπίστηκε σε διαμέρισμα κοντά στην περιοχή όπου μένει η οικογένεια του παιδιού. Ήταν ταραγμένη αλλά καλά στην υγεία της.

«Το έκανα επειδή με κατηγορούσαν ότι τους κλέβω» είπε ο δράστης

Μιλώντας σε τοπικά μέσα, ο Godiflor υποστήριξε ότι απήγαγε το παιδί επειδή η οικογένεια τον κατηγορούσε ότι… τους έκλεβε.

«Ελπίζω να με συγχωρήσουν για ό,τι έκανα. Το έκανα επειδή με κατηγορούσαν ότι κλέβω πράγματά τους. Παραδέχομαι ότι το παιδί είναι ελκυστικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει. Δεν τη βίασα ούτε της επιτέθηκα σεξουαλικά» είπε χαρακτηριστικά ο δράστης της απαγωγής.

Πηγή: Viral Press

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Godiflor είχε εκμεταλλευτεί την οικειότητα που είχε με το κορίτσι και την οικογένειά της για να ολοκληρώσει με επιτυχία το σχέδιό του.

«Την αγαπάμε τόσο πολύ, ευχαριστώ την αστυνομία μέσα από την καρδιά μου»

Η 8χρονη Jin επέστρεψε στο σπίτι της και αναρρώνει από την περιπέτεια που έζησε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία από τα βάθη της καρδιάς μου. Οι αστυνομικοί ενήργησαν τόσο γρήγορα για να σώσουν την κόρη μου» είπε η μαμά του 8χρονου κοριτσιού.

Πηγή: Viral Press

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε σε εμάς κάτι τέτοιο. Αγαπάμε την Jin τόσο πολύ, είναι τόσο καλό κορίτσι. Θα κινηθούμε νομικά για να αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024