Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξουαλική κακοποίηση: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν 19χρονη που κακοποιούσε την τρίχρονη κόρη του συντρόφου της

Σεξουαλική κακοποίηση: Αστυνομικοί συλλαμβάνουν 19χρονη που κακοποιούσε την τρίχρονη κόρη του συντρόφου της

Πώς ανακάλυψε τη 19χρονη ο σύντροφός της στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Δεκαεννιάχρονη συνελήφθη από αστυνομικούς στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ αφού ο σύντροφός της ανακάλυψε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 3χρονη κόρη του και την κατήγγειλε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι η 19χρονη Άσλι Τσίταμ, όπως ονομάζεται η κατηγορούμενη, τους άνοιξε φορώντας μόνο ένα πουλόβερ.

Οι αστυνομικοί της ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και η ίδια ακούγεται να λέει: «Ανήλικη; Θεέ μου!».

Η 19χρονη στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη φαίνεται να είχε κάνει αίτηση για να δουλέψει σε τοπικό δημοτικό σχολείο, το Nicoma Park. Το σχολείο έχει τερματίσει τη διαδικασία πρόσληψής της.

«Η ύποπτη δεν εργάστηκε ποτέ για την περιοχή, δεν έλαβε ποτέ μισθό και δεν έχει βρεθεί ποτέ με κανέναν από τους μαθητές μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σχολείου.

Πώς την ανακάλυψε ο σύντροφός της

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σύντροφός της ανακάλυψε τι συνέβαινε όταν είδε φωτογραφίες της κόρης του στο κινητό της 19χρονης, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι κάτι υποψιαζόταν για τη 19χρονη. Τότε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, έκανε την καταγγελία και η Τσίταμ συνελήφθη στις 22 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: «Ο άνδρας αποκάλυψε ότι γνώρισε πρόσφατα μια κοπέλα στο διαδίκτυο από την περιοχή της Οκλαχόμα Σίτι. Έγιναν ζευγάρι και η κοπέλα μετακόμισε στο σπίτι του. Ενώ εκείνη κοιμόταν, έψαξε το τηλέφωνό της και βρήκε ενοχλητικές εικόνες και βίντεο της τρίχρονης κόρης του».

Οι κατηγορίες εναντίον της 19χρονης περιλαμβάνουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών και παραγωγή ή διανομή παιδικής πορνογραφίας, ενώ έχει προφυλακιστεί.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024