Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον: Στο νοσοκομείο ο 76χρονος τραγουδιστής μετά από πτώση στη βίλα του

Έλτον Τζον: Στο νοσοκομείο ο 76χρονος τραγουδιστής μετά από πτώση στη βίλα του

Ο Έλτον Τζον βρισκόταν το καλοκαίρι στη Γαλλία με την οικογένειά του, αφού είχε ολοκληρώσει την περιοδεία του.

Μία είδηση, που ανησύχησε τους θαυμαστές του Έλτον Τζον, έγινε γνωστή. Ο θρυλικός τραγουδιστής νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από πτώση μέσα στο σπίτι του, στη Νίκαια της Γαλλίας.

Ο 76χρονος διακομίστηκε στο ορθοπεδικό τμήμα του «Princess Grace» στο Μονακό με ελαφρά τραύματα, πέρασε εκεί τη νύχτα και, σύμφωνα με την MailOnline, πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

Άτομα από το περιβάλλον του, που μίλησαν στον ιστότοπο, ανέφεραν ότι τώρα ο Έλτον Τζον είναι καλά στην υγεία του και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Επίσης, σε ανακοίνωσή τους δήλωσαν: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από ένα ολίσθημα χθες στο σπίτι του στη νότια Γαλλία, ο Έλτον επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο. Μετά από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο σήμερα το πρωί και τώρα επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του».

Η αποχαιρετιστήρια συναυλία του

Ο Έλτον Τζον βρισκόταν το καλοκαίρι στη Γαλλία με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, αφού είχε ολοκληρώσει την περιοδεία του, η οποία ήταν και η τελευταία της καριέρας του.

Ο 76χρονος ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας το σόου του Farewell Yellow Brick Road από το 2018 και στα τέλη Ιουλίου αποχαιρέτησε το κοινό του, στην τελευταία του συναυλία, στη Σουηδία.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Είχα την πιο υπέροχη καριέρα, πέρα από κάθε φαντασία. Πενήντα δύο χρόνια καθαρής χαράς παίζοντας μουσική, πόσο τυχερός είμαι που παίζω μουσική; Αλλά δεν θα καθόμουν εδώ αν δεν ήσασταν εσείς. Αγοράσατε τα singles, τα άλμπουμ και τα CD και, το πιο σημαντικό, αγοράσατε τα εισιτήρια για τις συναυλίες και ξέρετε πόσο μου αρέσει να παίζω ζωντανά. Γέμιζε την ψυχή μου να παίζω για εσάς και ήσασταν απολύτως υπέροχοι – σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά από την σκηνή της Tele2 Arena της Στοκχόλμης.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Έχω παίξει τόσες πολλές συναυλίες, πώς θα μπορούσα να σας ξεχάσω; Είστε στο μυαλό μου, στην καρδιά μου και στην ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι «δεν θα ξανακάνει περιοδεία», αλλά αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει ένα «μοναδικό πράγμα» κάποια στιγμή στο μέλλον – προσθέτοντας ότι αυτό θα είναι «μίλια μακριά».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024