Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Μυστηριώδης άντρας εντοπίστηκε από πεζοπόρους έξω από δάσος - «Κρατούσε ένα ξύλινο ραβδί, σαν λόγχη»

Γερμανία: Μυστηριώδης άντρας εντοπίστηκε από πεζοπόρους έξω από δάσος – «Κρατούσε ένα ξύλινο ραβδί, σαν λόγχη»

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για κάποιον που ζει εκεί έξω μόνος του

Ένας μυστηριώδης «λυκάνθρωπος» εντοπίστηκε να περιφέρεται γύρω από το δάσος στα βουνά Harz της κεντρικής Γερμανίας σύμφωνα με την Bild.

Ο άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι ζει στο δάσος τα τελευταία πέντε χρόνια, απαθανατίστηκε από την κάμερα δύο πεζοπόρων, οι οποίοι φέρεται να τον είδαν να κάθεται γυμνός δίπλα από ένα κατεστραμμένο κάστρο και να κρατά ένα ξύλινο δόρυ.

Οι θολές φωτογραφίες δείχνουν έναν άντρα καλυμμένο με χώμα, να κάθεται στο έδαφος και να παίζει με την άμμο.

πηγή: Εφημερίδα Bild

Η 31χρονη Τζίνα Βάις και ο 38χρονος φίλος της Τόμπι περπατούσαν στο Μπλάνκενμπουργκ στην πολιτεία της Σαξονίας-Άνχαλτ, το απόγευμα της Τρίτης.

Η Βάις είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Όταν φτάσαμε στις αμμοσπηλιές, τον είδαμε. Ανέβηκε σε μια από τις σπηλιές και κράτησε ένα μακρύ ξύλινο ραβδί σαν λόγχη. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μας, δεν είπε τίποτα. Έμοιαζε βρώμικος σαν άνθρωπος της λίθινης εποχής από βιβλίο ιστορίας».

Το ζευγάρι είπε ότι η συνάντηση με τον άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 40, διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποτιθέμενος «λυκάνθρωπος» εντοπίζεται στην περιοχή Μπλάνκενμπουργκ. Οι Αρχές δήλωσαν ότι έχουν λάβει πολλές αναφορές την τελευταία μισή δεκαετία για μια φιγούρα που φορά γούνα λύκου στο δάσος.

Ένας τρομαγμένος περιπατητής κάλεσε την Αστυνομία τον Μάρτιο ζητώντας «βοήθεια» αφού εντόπισε έναν «λυκάνθρωπο να τρέχει τριγύρω».

Ο Alexander Beck, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Blackburn είπε: «Κάποιος ξέρει ξεκάθαρα πώς να ζει έξω και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες εποχές».

Ωστόσο, ένας εθελοντής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε στην Telegraph ότι η πιο πρόσφατη αναφορά ήταν «ανοησία» και εκτίμησε  ότι οι φωτογραφίες ήταν «φάρσα».

Σχεδόν το ένα τρίτο της Γερμανίας καλύπτεται από πυκνά δάση και έτσι τείνουν να εμφανίζονται μύθοι και θρύλοι ανθρώπων που ζουν σε αυτά.

Σημειώνεται πως το πυκνό δάσος αποτέλεσε έμπνευση για ιστορίες και παραμύθια για αιώνες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δημιούργησαν οι Γερμανοί αδελφοί Γκριμ.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024