Λίβερπουλ: «Αστρονομική» πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για Σαλάχ
Σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα, η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ κι ακόμη 80 εκατ. ευρώ στον Αιγύπτιο.
Αποφασισμένοι να αλλάξουν εντελώς τον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι οι Σαουδάραβες αυτό το καλοκαίρι…
Η Αλ Ιτιχάντ παρουσιάζεται να επιμένει για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Λίβερπουλ και σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα βρίσκεται σε -προχωρημένο στάδιο- διαπραγματεύσεων με τους «reds» αλλά και με τον Αιγύπτιο.
Η ομάδα της Saudi Pro League θέλει διακαώς τον Σαλάχ και δεν είναι η πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι που προσπαθεί να τον αποκτήσει. Αυτή τη φορά του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, μέχρι το 2026, με ετήσιες απολαβές 80 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, στα γραφεία της Λίβερπουλ έχει φτάσει επίσημη πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ για τον Σαλάχ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποσπάσει την θετική απάντηση του Αγγλικού συλλόγου.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Ρεάλ νίκησε στο 2ο ματς που έγινε στη Βουλγαρία τη Χάποελ Τελ Αβίβ (87-81) και με 3-1 στις νίκες πέρασε στο Final-4 της Αθήνας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό είτε τη Βαλένθια.
Οι δηλώσεις που έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με τις οποίες τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ.