Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1: Ματσάρα χωρίς νικητή…

Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1: Ματσάρα χωρίς νικητή…

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Premier League, καθώς Τσέλσι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τσέλσι και Λίβερπουλ πρόσφεραν ματσάρα στην πρεμιέρα της Premier League, αλλά έμειναν στο 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όμως και πήραν από έναν βαθμό.

Στο 12′ ο Σαλάχ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Τσέλσι με τρομερό σουτ και πέντε λεπτά δημιούργησε το γκολ της ομάδας του, με τον Ντίας να κάνει το 0-1 με προβολή.

Στο 30′ ο Σαλάχ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά καθώς ήταν οφσάιντ και στο 36′ ο Ντισασί έκανε το 1-1 από κοντά σε φάση διαρκείας. Δύο λεπτά μετά μάλιστα οι «μπλε» σκόραραν ξανά, αλλά το όπως και στην περίπτωση της Λίβερπουλ έτσι και εδώ ο Τσίλγουελ ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν και πάλι εξαιρετικός, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Ο Φαν Ντάικ έφτασε πολύ κοντά στο 1-2 στο 49′, η Τσέλσι προσπάθησε από την πλευρά της για το νικητήριο γκολ, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε και για έβδομο σερί ματς μεταξύ τους, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Τσέλσι: Σάντσεθ, Τσίλγουελ (90’ Ογκοτσούκβου), Κόλγουιλ, Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς (76’ Μάλο Γκούστο), Γκάλαχερ, Φερνάντες, Τσουκβουεμέκα (81’ Τσουκβουεμέκα), Τζάκσον, Στέρλινγκ (81’ Μούντρικ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Μακ Άλιστερ, Χάκπο (66’ Τζόουνς), Σομποσλάι, Σαλάχ (77’ Ντόακ), Ζότα (66’ Νούνιες), Ντίαζ (77’ Έλιοτ)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024