Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Κατσουρής: «Πήγε να βοηθήσει κάποιον και τον μαχαίρωσαν» λέει η μητέρα του

Μιχάλης Κατσουρής: «Πήγε να βοηθήσει κάποιον και τον μαχαίρωσαν» λέει η μητέρα του

«Έκλαιγε για τον Άλκη» συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Πήγε να βοηθήσει κάποιον και τον μαχαίρωσαν» υποστηρίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, περιγράφοντας όσα της είπαν οι φίλου του 29χρονου για το μοιραίο βράδυ.

Μιλώντας για τα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, η μητέρα του Μιχάλη, μιλώντας στον Alpha, λέει:  «Έγινε πόλεμος, (ο Μιχάλης) προσπάθησε να προστατέψει γυναίκες και παιδιά. Καλό πήγε να κάνει, να βοηθήσει και να προστατέψει αλλά τον μαχαίρωσαν. Το παιδί μου χάθηκε, αλλά βοήθησε κιόλας» λέει συγκινημένη και προσθέτει για τους χούλιγκαν: «Ήρθαν για να σκοτώσουν».

«Τα παιδιά είδαν τι γινόταν, έτρεξαν να σωθούν, έτρεξε και ο γιος μου. Βλέπει κάποιον κάτω, που του είχαν σπάσει πόδια, χέρια και την ώρα που έσκυψε το παιδί να τον τραβήξει, εκεί (σ.σ. τον μαχαίρωσαν)» λέει η μητέρα του Μιχάλη, μεταφέροντας τις μαρτυρίες φίλων του 29χρονου.

«Τι κάνανε σαν κράτος;»

Στη συνέχεια αναφέρεται στους Κροάτες χούλιγκαν που διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και διερωτάται: «Τι κάνανε σαν κράτος; Τι κάνανε; Να μην περνούσαν καν στην Αθήνα. Όλα ανεξέλεγκτα πέρασαν, ήρθαν».

Σχολιάζοντας την ΕΔΕ που είναι σε εξέλιξη για τις ευθύνες που οδήγησαν στο επιχειρησιακό φιάσκο, η μητέρα του Μιχάλη τονίζει: «Αυτοί που φταίνε να πάνε στη Δικαιοσύνη».

Αναφερθείσα στις διαρροές που απέδωσαν τον θάνατο του Μιχάλη σε ατύχημα, η μητέρα του τονίζει: «Με τίποτα δεν είναι ατύχημα. Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ. Το κράτος γιατί τους άφησε. Είναι εγκληματίες, τι να πω;».

«Ένιωθα ότι έβλεπε κι εκείνος μέσα από μένα το παιχνίδι»

Σε ερώτηση για την παρουσία της στο γήπεδο, στον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η μητέρα του Μιχάλη είπε ότι πήγε γιατί «ένιωσε ότι ήταν κι εκείνος εκεί και έβλεπε το παιχνίδι, όπως θα ήθελε».

Τέλος, μιλώντας για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, είπε: «Όχι απλά μου στοίχισε η δολοφονία του Άλκη Καμπανού, σκεφτόμουν πώς θα ζει η μητέρα του από εδώ και πέρα. Έκλαιγε και ο Μιχάλης. Και τελικά σκότωσαν το παιδί μου».

«Δεν σέβεστε το Μιχάλη» – Πυρά της οικογένειας Κατσουρή

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΚΑΪ, μετά την αναφορά ότι οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να ευθύνεται οπαδός της ΑΕΚ για τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ότι κάποιοι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη Κατσουρή να προήλθε από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του, όταν καταδιώκονταν από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού.

«Προφανώς δεν σέβεστε τον Μιχάλη (δύσκολο πράγμα ο σεβασμός για το νεκρό, θέλει ψυχή). Προφανώς δεν σέβεστε την οικογένεια του. Προφανώς δεν σέβεστε αυτούς που μάχονται για την ανακάλυψη της αλήθειας (τους δικαστές)» αναφέρει το δελτίο Τύπου των δικηγόρων τυης οικογένειας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι ο τηλεοπτικός σταθμός επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

«Επειδή αυτή η εκδοχή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δηλώνουμε οτι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια:
σε όποιον προσπαθήσει να ξεπλύνει τις ευθύνες της Αστυνομίας, τις ευθύνες των -επικίνδυνων για κάθε κοινωνία- ναζιστών χούλιγκαν από την Κροατία καθώς και των εν Ελλάδι συνεργών τους
σε όποιον προσπαθήσει να παραβλέψει ή αλλοιώσει στοιχεία της υπόθεσης
σε όποιον προσπαθήσει να κουκουλώσει το τραγικό συμβάν και να το υποβιβάσει σε έναν τυχαίο εξ αμελείας τραυματισμό (παρ’όλο που αφενός δεν αποδεικνύεται, αφετέρου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας έντασης πλήγμα).

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024