Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χούλιγκαν-δολοφόνου του Μιχάλη - Ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμη άτομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χούλιγκαν-δολοφόνου του Μιχάλη – Ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμη άτομα

Όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην Αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από τα αιματηρά γεγονότα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι Αρχές φαίνεται να έχουν περιορίσει την λίστα με τον αριθμό των υπόπτων για την δολοφονική επίθεση, έπειτα από ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν στα χέρια τους.

Η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να έχει ταυτοποιήσει περισσότερους σεσημασμένους οπαδούς οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια και αναμένονται σύντονα τα εντάλματα σύλληψής τους.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα, έχουν ταυτοποιηθεί για την συμμετοχή τους στα επεισόδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τουλάχιστον τρία άτομα και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ανακριτικές Αρχές, όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην Αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν.

Την Τρίτη απολογείται ο «σουβλατζής»

Την Τρίτη 22 Αυγούστου θα απολογηθεί ο 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με βάση τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο γνωστός ως «σουβλατζής» και οπαδός του Παναθηναϊκού ήταν από αυτούς που είχαν οργανωτικό ρόλο στην επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, μαζί με άλλους Έλληνες.

Ο 43χρονος κατηγορείται, ανάμεσα σε άλλα, για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Ο 43χρονος είναι ο τρίτος Έλληνας σεσημασμένος, οπαδός του Παναθηναϊκού, που συλλαμβάνεται για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη νύχτα των επεισοδίων βρισκόταν για διακοπές στην Κεφαλλονιά.

Πλην των Κροατών και των Ελλήνων, έχει προφυλακιστεί και ένας 22χρονος Αλβανός, επίσης οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «σουβλατζής» είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Μάρτιο για επίθεση με μαχαίρι σε βάρος οπαδού του Ολυμπιακού, έξω από το Εφετείο Αθηνών, που δικαζόταν για επίθεση που είχε γίνει σε βάρος γυναίκας – χούλιγκαν του Παναθηναϊκού το 2019.

Επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί μαζί με έναν ακόμη οπαδό του Παναθηναϊκού, μετά από συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων της ίδιας ομάδας, στην οδό Δέγλερη έξω από το Πρωτοδικείο, κατά την διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης οπαδικής βίας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024