Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Κατσουρής: «Δεν της ήταν εύκολο αλλά ήταν εκεί» - Τα κροατικά ΜΜΕ για τη μητέρα του

Μιχάλης Κατσουρής: «Δεν της ήταν εύκολο αλλά ήταν εκεί» – Τα κροατικά ΜΜΕ για τη μητέρα του

«Θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε» λέει ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη Κατσουρή για τη μητέρα του 29χρονου

Στην «Αγιά Σοφιά» βρέθηκαν χθες η μητέρα και ο αδερφός του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ απασχόλησε και τα κροατικά ΜΜΕ, τα οποία σχολίασαν, μεταξύ άλλων, για την πρόκριση της ελληνικής ομάδας ότι «η ΑΕΚ είχε βοήθεια εξ ουρανού, αυτή του δολοφονημένου οπαδού της».

Ειδική μνεία έκαναν όμως τα  μέσα της Κροατίας στη μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή. Σύμφωνα με το Star, η DNEVICH γράφει: «δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί. Ήταν παρούσα». Η Τelegram σημειώνει πως «συγκινητική στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον θείο του πήγαν να συγχαρούν τους παίκτες».

Όσο για τη νίκη της ΑΕΚ, η κροατική εφημερίδα Index γράφει ότι το αποτέλεσμα ήρθε χάρη στον ίδιο τον Μιχάλη και προσθέτει: «Η ΑΕΚ είχε βοήθεια εξ ουρανού, αυτή του δολοφονημένου οπαδού της».

«Θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε»

Για την παρουσία της μητέρας του Μιχάλη Κατσουρή στην «Αγιά Σοφιά» μίλησε ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη, Σταύρος Γεωργόπουλος.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη. Δεν ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπως καταλαβαίνετε, αλλά αυτό που κινητοποίησε τις δυνάμεις της για να βρεθεί στο γήπεδο είναι ότι θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε» είπε ο δικηγόρος μιλώντας στο Star και υποστήριξε ότι στο παρελθόν ο Μιχάλης της είχε ζητήσει να πάνε μαζί σε κάποιον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς των Κροατών χούλιγκαν ότι βρέθηκαν… κατά λάθος στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω αν στην Κροατία το έχουν να μαζεύονται 100 άτομα, να φοράνε μαύρα ρούχα, να εξοπλίζονται με ρόπαλα και να ταξιδεύουν σε άλλη χώρα, σκορπώντας τον τρόμο. Και αν τύχει να σκοτωθεί κάποιος να κατηγορηθεί μόνο αυτός που το έκανε».

«Θα πρέπει να γίνει πλήρης διασταύρωση των δεδομένων και αυτό απαιτεί χρόνο. Κάθε μέρα η αστυνομία, θέλω να πιστεύω, θα κάνει και ένα βήμα προς την εξιχνίαση της υπόθεσης» κατέληξε ο δικηγόρος.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024